Boek nu Boek nu Zakelijk - Samcity - Alle mogelijkheden voor bedrijven bij Samcity

Zakelijk

zakelijke mogelijkheden bij samcity

Met een breed aanbod aan activiteiten, een feestruimte, een vergaderzaal én een sfeervol restaurant biedt Samcity diverse  mogelijkheden voor bedrijven. Maak gebruik van ons aanbod bedrijfsuitjes of onze meeting & teambuilding vergadermogelijkheden. 

Bedrijfsuitjes

Met een ruim aanbod aan arrangementen biedt Samcity bedrijfsuitjes voor elke groep. Uiteraard is het ook mogelijk een bedrijfsuitje op maat samen te stellen. Wat je ook kiest, totaal ontzorgen is onze specialiteit.

bedrijfsuitjes arrangementen

Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsuitjes voor elke groep. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje al voor je gecombineerd.

bedrijfsuitje op maat

Samen jouw wensen omzetten naar een mooi programma op de dag zelf. Wij ontzorgen graag. Wil je hierover meer info ontvangen of overleggen? Dit kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

samcity exclusief

We sluiten de deuren voor het overig publiek. Samcity exclusief alleen voor de medewerkers van het bedrijf. Onze activiteiten en het restaurant staan tot jullie beschikking. Samcity Exclusief is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje en is mogelijk voor grote groepen. Check hier voor meer info.

vergaderen voor bedrijven

Samcity is de ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Een zakelijke bespreking of tijd voor teambuilding. Diverse combi’s van vergaderen inclusief activiteiten en horeca arrangementen zijn mogelijk. Onze vergaderzaal biedt alle faciliteiten. Een scherm en whiteboard. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling.

meeting & teambuilding

Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we al onze mogelijkheden voor vergaderen inclusief lunch, keuzemenu of borrelen al voor je gecombineerd. Voor teambuilding kun je een keuze maken uit ons ruime aanbod groepsactiviteiten. Check ons aanbod arrangementen voor meeting & teambuilding.

Met een feestzaal, vergaderruimte, restaurant en talloze activiteiten, zoals escaperooms, (VR) escapegames, lasergamen, boogschieten, een pubquiz, quiz in de mix, Treasure Hunt The Game (outdoor) en een muziekbingo is Samcity de perfecte locatie voor vergaderen met activiteiten en bedrijfsuitjes voor kleine én grote groepen.

  • BEDRIJFSUITJES VOOR ELKE GROEP. ACTIVITEITEN EN HORECA
  • ALLES ONDER EEN DAK. PAL NAAST DE A7. RUIME PARKEERGELEGENHEID
  • RUIMERE OPENINGSTIJDEN VOOR GROEPEN. MAATWERK MOGELIJK
  • EEN MEETING EN ACTIVITEITEN. TEAMBUILDING TEN TOP
Previous Next

Sfeervol restaurant voor borrelen, luxe lunch, keuzemenu of buffet.

Previous Next

Talloze activiteiten voor kleine en grote groepen.

Previous Next

Voor de grote groep. Samcity exclusief. We sluiten de deuren voor het overige publiek.

Previous Next

Vergaderen desgewenst inclusief luxe lunch, keuzemenu of buffet.

Previous Next

Een vergadering of presentatie combineren met activiteiten. Teambuilding ten top!

Previous Next

Bedrijfsuitjes of vergaderen. Specifieke wensen?Maatwerk altijd mogelijk.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel