Boek nu Boek nu Zakelijk - Samcity - Alle mogelijkheden voor bedrijven bij Samcity

Zakelijk

zakelijke mogelijkheden bij samcity

Met een breed aanbod aan activiteiten, een vergaderzaal, een feestruimte én een sfeervol restaurant biedt Samcity diverse zakelijke mogelijkheden voor bedrijven. Maak gebruik van al onze vergadermogelijkheden of ons ruime aanbod bedrijfsuitjes. Ook is het mogelijk te adverteren op de schermen in Samcity.

vergaderen voor bedrijven

Samcity is de ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Een zakelijke bespreking of tijd voor teambuilding. Diverse combi’s van vergaderen inclusief activiteiten en horeca arrangementen zijn mogelijk. Onze vergaderzaal biedt alle faciliteiten. Een scherm en een whiteboard. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling.  Voor bedrijven die Samcity vier of meer keer per jaar bezoeken voor een vergadering biedt Samcity een vergaderabonnement. Dit abonnement geeft 10% korting op het vergadertarief bij elk vergaderbezoek.

vergaderarrangementen

Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we al onze mogelijkheden voor vergaderen inclusief luxe lunch, borrelen, keuzemenu of een buffet al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons aanbod. Alle arrangementen kunnen worden uitgebreid met activiteiten.

zakelijk vergaderabonnement

Voor bedrijven die Samcity vier of meer keer per jaar bezoeken voor een vergadering biedt Samcity een vergaderabonnement. Dit abonnement geeft 10% korting bij elk vergaderbezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Wil je hierover meer info ontvangen of overleggen? Dit kan telefonisch via 0229-33 33 34 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

bedrijfsuitje

Samcity biedt een ruim aanbod aan arrangementen voor bedrijfsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Voor kleine en grote groepen. Zelfs inclusief het hele gezin. Ook is het mogelijk een bedrijfsuitje op maat samen te stellen. Wat je ook kiest, totaal ontzorgen is onze specialiteit. Lees hier alle info over bedrijfsuitjes bij Samcity.

bedrijfsuitjes arrangementen

Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in bedrijfsuitjes voor elke groep. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje al voor je gecombineerd. Check hier alle mogelijkheden.

bedrijfsuitje op maat

Samen jouw wensen omzetten naar een mooi programma op de dag zelf. Wij ontzorgen graag. Wil je hierover meer info ontvangen of overleggen? Dit kan telefonisch via 0229-33 33 34 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

samcity exclusief

Gedurende vier uur sluiten we de deuren voor het overig publiek. Samcity alleen voor de medewerkers van het bedrijf. Onze activiteiten en het restaurant staan tot jullie beschikking. Samcity Exclusief is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, zelfs inclusief het gezin en is mogelijk voor groepen vanaf 100 personen. Check hier voor meer info.

zakelijk adverteren bij samcity

Het is voor bedrijven mogelijk om op de schermen te adverteren. Het aantal van 100.000 bezoekers per jaar maakt onze schermen een uiterst geschikt platform voor adverteren. Onze bezoekers verblijven gemiddeld 3 uur bij Samcity. En naar bewegende beelden wordt gekeken! De advertentie wordt dus goed bekeken. Onze bezoekers komen overal vandaan. Vanuit Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Enkhuizen, Alkmaar en directe omgeving.

beeldschermen

Bij Samcity hangen drie beeldschermen op prominente plekken; bij de entreebalie, in het trampolinepark en in het restaurant. Lees hier alle info over adverteren op de schermen in Samcity.

speciale zakelijke aanbieding

Voor bedrijven die Samcity hebben bezocht voor een bedrijfsuitje of vergaderarrangement, hebben wij een speciale zakelijke aanbieding. Bezoekende bedrijven bieden wij per jaar twee maanden gratis adverteren. Lees hier alle info.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel