Boek nu Boek nu corona maatregelen - Samcity

corona maatregelen

corona maatregelen

Bij Samcity houden we ons strikt aan de Corona voorschriften. Check hier wat er mogelijk is en welke afspraken er hierbij gelden. Neem voorafgaand aan je bezoek onze extra Corona maatregelen door.

extra corona maatregelen

  • Samcity is alleen toegankelijk voor personen die een activiteit hebben geboekt en hieraan deelnemen.
  • Al onze activiteiten moeten vooraf online geboekt worden.
  • Desinfecteer je handen bij onze entree.
  • Betaal zoveel mogelijk met pin.
  • Houd rekening met elkaar en bewaar 1.5 meter afstand.
  • In het pand is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Wij vragen onze gasten zich te houden aan de algemene richtlijnen van het RIVM.

annuleren

Heb je je ticket(s) online geboekt en wil je deze annuleren? Dat kan via een mail naar info@ticketcounter.nl. Vergeet hierbij niet het bestelnummer te vermelden. Ticketcounter stort het bedrag min €2,50 administratiekosten binnen 7 werkdagen terug op de rekening. Het is ook mogelijk je ticket om te boeken naar een ander tijdstip. Dat kan via een mail naar reserveringen@samcity.nl. Vermeld in je mail het bestelnummer, de activiteit en het nieuwe tijdstip voor de boeking.

trampolinepark

Tickets voor het trampolinepark moeten vooraf online geboekt worden. Door de beperkte capaciteit vervalt het daltarief. Samcity is alleen toegankelijk voor personen, die deelnemen aan één van onze activiteiten. Het is voor ouders niet mogelijk om in het pand te wachten. Kiss & ride binnen 15 minuten is gratis. I.v.m. eventuele bereikbaarheid is het handig een 06-nummer mee te geven of achter te laten. Het trampolinepark is geopend tot 20.00 uur. De Jumptricks lessen in het trampolinepark gaan gewoon door. Fit Jump wordt vervroegd en vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur.

bmx & skatepark

In het BMX & Skatepark hanteren we tijdsblokken. Tickets moeten vooraf online geboekt worden. Dit is mogelijk tot aan de starttijd van een tijdblok.
Tijdblokken: 10.00 – 14.00 uur (za en zo), 14.00 – 18.00 uur, 18.00 – 20.00 uur (vrij en za)
Maak bij het boeken van je ticket je keuze voor één van de tijdblokken. Het is voor ouders niet mogelijk om in het pand te wachten. Kiss & ride binnen 15 minuten is gratis. I.v.m. eventuele bereikbaarheid is het handig een 06-nummer mee te geven of achter te laten. De lessen in het BMX & Skatepark gaan gewoon door.

escaperooms

Onze escaperooms de ‘Tattooshop’ kunnen alleen telefonisch geboekt worden. Daarbij geldt dat de deelnemers uit één huishouden moeten komen. Onze kids escaperoom voor kinderen van 7 t/m 12 jaar kan wel online worden geboekt

lasergame

De lasergame arena is geopend. Per heat wordt één groep toegelaten. Deelnemers in de leeftijd 12+ zijn verplicht tijdens het lasergamen een mondkapje te dragen.

shooting alley

Onze shooting alley is geopend voor een workshop boogschieten. Tickets kunnen alleen telefonisch geboekt worden. Daarbij geldt dat de deelnemers uit één huishouden moeten komen. In de shooting alley zijn mondkapjes verplicht voor personen ouder dan 12 jaar.

kinderpartijtjes

Kinderpartijtjes kunnen gereserveerd en geboekt worden. Per partijtjes is één volwassen begeleider toegestaan. In verband met de sluiting van onze horeca, geven wij het kidsmenu op het eind van het partijtje mee. (Take Away Kidsmenu)

restaurant

Ons restaurant is op dit moment gesloten.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign