Boek nu Boek nu Vriendinnenuitje Pubquiz - Samcity - Top uitjes voor elke groep.

Vriendinnenuitje
Pubquiz

 

vriendinnenuitje pubquiz

Is het tijd voor een uitje met de vriendinnengroep? Kom naar Samcity voor een vriendinnenuitje met pubquiz. Een ‘breinbattle’ vol uitdaging met vriendinnen die je altijd al eens hebt willen verslaan. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Het winnende team takes it all!

vriendinnenuitje pubquiz 

De pubquiz teams worden door jullie zelf samengesteld en bestaan uit 3 tot 4 personen. Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Elke pubquiz vraag moet door het team binnen 30 seconden worden beantwoord. Welk team heeft overall de meeste kennis? De pubquiz kan met 12 t/m 40 personen gespeeld worden en duurt 75 minuten. Er zijn drie rondes:

  • Film en televisie
  • Sport en reclame
  • Muziek en algemene vragen

eigen vragen vriendinnenuitje pubquiz 

Het toevoegen van eigen vragen behoort tot de mogelijkheden. Verras je vriendinnen met eigen vragen in de pubquiz. Hoe goed kent iedereen elkaar? Het is mogelijk per ronde 2 vragen aan te leveren. Dat zijn in totaal 6 vragen. Dit kunnen zowel open vragen als multiple choice vragen zijn. Vergeet niet bij deze laatste categorie ook de foute antwoorden door te geven. Verrassende vragen en antwoorden kunnen tot hilarische momenten leiden. Ook ontvangen we graag per vraag een toepasselijke afbeelding. Wel zo leuk!

arrangementen met pubquiz

Wil je de pubquiz combineren met gezellig samen borrelen of lekker eten en drinken? Maak gebruik van één van de onderstaande Pubquiz arrangementen.

pubquiz combineren met andere activiteiten

Het is ook mogelijk de pubquiz te combineren met één van onze andere activiteiten voor groepen voor een compleet vriendinnenuitje. Eén of twee heats lasergamen, dit is zelfs mogelijk in toernooivorm. Onze escape activiteiten; de Battle- escaperoom of de Escapegame. Speel onze VR Escapegame en stap in de virtuele wereld van een bankoverval. Of ga de onderlinge strijd aan tijdens een workshop Boogschieten in onze Shooting alley. Wil je de activiteiten combineren met onze luxe lunch, buffet of keuzemenu, kun je gebruik maken van onze activiteitenmix arrangementen. Deze arrangementen zijn geschikt voor personen tot ruim 100 personen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

vriendinnenuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een vriendinnenuitje op maat. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel