Boek nu Boek nu VR-GAMING - Samcity - Stap in een virtuele escaperoom.

VR-Gaming

Enter de virtuele wereld en beleef de intense actie van een bankoverval. Je bevindt je op een stoel met een VR bril op, maar beweegt vrij in de virtuele ruimte. Je gaat met je team de strijd aan met de andere teams. Welk team ontsnapt als eerste uit het virtuele bankgebouw? Zet je zintuigen op scherp en kraak de kluis.

 

  • STAP MET JE TEAM IN EEN VIRTUELE ESCAPEROOM EN KRAAK DE KLUIS
  • VR ESCAPEGAME. LA CASA DE DINERO. VANAF 8 PERSONEN. TWEE TEAMS
  • GOEDE COMMUNICATIE TUSSEN BEIDE WERELDEN IS CRUCIAAL
  • PERFECT VOOR BEDRIJFS- EN GROEPSUITJES

VR-gaming

Dé ultieme virtual reality ervaring! Zet je VR bril op en stap in een virtuele wereld. Daarbij maak je gebruik van talloze spelelementen voor dé ultieme virtual reality experience. VR gaming is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis. Voor bedrijfs- en groepsuitjes en vergaderarrangementen. Teambuilding ten top!

Vr escapegame

Bella Ciao! Jullie spelen het spel: La casa de dinero. Laat je leiden door ‘El Professor’ en waan je een echte bankrover. Welk team lukt het als eerste uit de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen, de kluis te veroveren en te vluchten met zoveel mogelijk ‘dinero’? We starten in het klaslokaal van El Professor. Door het oplossen van uitdagende puzzels en raadsels vinden jullie je weg door de bank. Goed samenwerken én communiceren in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld is cruciaal. Met elkaars aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Zorg dat je creatief, snel en slim bent! Het spel bevat zes levels. Bij ieder level heeft een andere teamgenoot de VR-bril op. De VR Escapegame wordt vanaf 2 teams gespeeld.

reserveren VR-Gaming

Wil je onze VR Escapegame spelen? Je kunt eenvoudig reserveren door het invullen van het reserveringsformulier bij het arrangement VR Escapegame. Uiteraard kun je ook een compleet VR arrangement boeken voor een geslaagd bedrijfs- of groepsuitje of kinderfeestje. Check hier onze arrangementen.

Bedrijfsuitjes VR-Gaming

Altijd al eens je collega’s willen verslaan tijdens een VR-battle? Check hier onze bedrijfsuitjes.

groepsuitjes VR-Gaming

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes. Combineer al onze activiteiten met het lekkers van onze horeca en virtual gaming. Voor elk groepsuitje. Succes verzekerd!

Previous Next

Bedrijfs- en groepsuitjes. Ready for battle met collega's, vrienden of familie?

Previous Next

Zet je VR bril op en stap in de virtuele wereld.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel