Boek nu Boek nu VR-gaming Enkhuizen - Zet je bril op en stap in de virtuele wereld.

VR-Gaming
Enkhuizen

Enter de virtuele wereld en beleef de intense actie van een bankoverval. Je loopt door het speelveld en beweegt vrij in de ruimte. In de VR arena krijgt iedere speler een eigen avatar toegewezen.  Als agent óf overvaller ga je de bloedstollende strijd aan. Zet je zintuigen op scherp. De jacht is geopend.

 

  • Cops VS Robbers. Unieke ervaring voor 4 t/m 12 personen.
  • Actief gamen met ongekende mogelijkheden.
  • Hilarische momenten tijdens het meekijken vanuit de wachtruimte.
  • Virtual gaming voor kinderfeestjes, bedrijfs- en groepsuitjes.

VR-gaming Enkhuizen

Dé ultieme virtual reality ervaring dichtbij Enkhuizen! Zet je VR bril op, pak je fictieve gun en stap in een virtuele wereld. In de VR arena speel je de exclusieve game ‘COPS VS ROBBERS’. Daarbij maak je gebruik van talloze spelelementen voor dé ultieme virtual reality experience. Een ongekende beleving. Je speelt met meerdere personen tegelijk in dezelfde game op een groot speelveld, een futuristische bank. Eén team kruipt in de huid van de agenten. Het andere team in de huid van de overvallers. Dit team maakt jacht op een flinke buit, waarbij alles op alles wordt gezet om te ontsnappen. VR gaming is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis voor jong én oud. Voor kinderfeestjes, bedrijfs- en groepsuitjes en vergaderarrangementen.

oPEningstijden vR ARENA

Dinsdag t/m vrijdag : 14.00 – 20.00 uur
Zaterdag                    : 10.00 – 20.00 uur
Zondag                       : 10.00 – 18.00 uur

reserveren VR-Gaming Enkhuizen

Wil je onze VR arena bezoeken? Je kunt eenvoudig reserveren door het invullen van het reserveringsformulier bij het arrangement VR-Gaming. Uiteraard kun je ook een compleet VR arrangement boeken voor een geslaagd bedrijfs- of groepsuitje of kinderfeestje. Check hier onze arrangementen.

kinderfeestjes VR-Gaming

Elke kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met virtual gaming voor een uitdagend, actief en mega spannend kinderfeestje.

Bedrijfsuitjes VR-Gaming Enkhuizen

Virtual gaming is leuk voor jong én oud en is mogelijk voor al onze bedrijfsuitjes. Altijd al eens je collega’s willen verslaan tijdens een VR battle? Vanaf de bank in de arena meekijken naar collega’s in actie in de virtuele wereld, staat garant voor hilarische momenten.

groepsuitjes VR-Gaming Enkhuizen

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes. Combineer al onze activiteiten met het lekkers van onze horeca en virtual gaming. Voor elk groepsuitje. Succes verzekerd!

vergaderen bij samcity

Vergaderen bij Samcity kan worden uitgebreid met een activiteit. Virtual gaming voor de perfecte afwisseling van vergaderen en ontspanning. Teambuilding ten top! Check voor meer info onze vergaderarrangementen.

Previous Next

Cops VS Robbers

Previous Next

4 t/m 12 personen.

Previous Next

VR kinderfeestjes. Alle combi's mogelijk.

Previous Next

Bedrijfs- en groepsuitjes. Ready for battle met collega's, vrienden of familie?

Previous Next

Zet je VR bril op en stap in de virtuele wereld.

Previous Next

Instructie en begeleiding van onze instructeur.

Previous Next

Uitslag bekijken op het scorebord.

Previous Next

Stap in de VR arena

Previous Next

Virtuele bankoverval

Previous Next

Aanvallen en .. dekking zoeken.

Previous Next

Virtueel lasergamen. Totale beleving..

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel