Boek nu Boek nu Zakelijk - Samcity

Voor
bedrijven

Boek hier je ticket(s) voor onze evenementen!

vergaderen inclusief activiteiten

Samcity is de ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top!
Alles onder één dak voor dé perfecte afwisseling van intensief vergaderen en hilarische momenten tijdens onze activiteiten. Dit in combinatie met een lunch, borrelarrangement, keuzemenu of diner. Na een adrenalinekick in de lasergame arena alle zintuigen weer op scherp voor elk uitdagend vergaderpunt. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens onze escape game of totale ontlading tijdens het jumpen op trampolines. Samcity heeft de perfecte mix! Hier kan alles!

Gebruik vergaderruimte

Vergaderen in een sfeervolle ruimte met gebruik scherm en gratis wifi.
Dagdeel: inclusief 1 heat lasergame, koffie, thee en water
Dag: inclusief 1 heat lasergame, koffie, thee, water + 1x frisdrank

Prijs per dagdeel (< 4 uur):
€15,00 P/P (met een minimum van €150,00)
Prijs per dag (> 4 uur):
€20,00 P/P (met een minimum van €250,00)

Vergaderen bij Samcity is altijd in combinatie met een activiteit. Check de mogelijkheden voor onze activiteiten bij arrangementen. Kom je met een grote groep? Check de mogelijkheden bij meer dan 16 personen. Vergaderen inclusief lunch, keuzemenu, diner, of buffet? Check de mogelijkheden voor eten en drinken bij onze horeca arrangementen.

bedrijfsfeest

Zakelijk succes vieren of tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje? Voor groepen tot 100 personen bieden wij de perfecte combi van activiteiten en eten en drinken. Alles onder één dak voor alle leeftijden!
Leer je collega’s op een andere manier kennen. Op jacht tijdens de strijd in de lasergame arena. Samen ontsnappen uit onze battle escaperoom. De overwinning behalen in onze escape game of tijdens de pubquiz. Jumpen in het trampolinepark en BMX’en of stuntsteppen in het BMX & Skatepark. Maar natuurlijk ook gezellig samen borrelen en heerlijk samen eten!

locatie voor speciale gelegenheid

Nieuwjaarsborrel met pubquiz of lasergame? Jaarlijks Sinterklaasfeest inclusief jumpen in het trampolinepark voor de kids van het personeel? Elk feest kan bij Samcity gevierd worden!

Mail je wensen voor vergaderen inclusief activiteiten, een knallend bedrijfsfeest of je speciale gelegenheid naar [email protected] Wij zorgen voor een mooi programma op maat.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign