Boek nu Boek nu Voor groepen - Samcity

Check hier voorafgaand aan het boeken van je ticket en/of je bezoek alle info n.a.v. de Corona maatregelen vanaf 19 november.

Voor
groepen

Perfecte locatie voor groepsuitjes

Bij Samcity heb je alles onder één dak! Activiteiten voor alle leeftijden en eten en drinken. Dat maakt Samcity dé ideale locatie voor elk groepsuitje of feest waar nog lang over nagepraat wordt! Met welke groep je ook komt, wij hebben het arrangement voor jullie. Voor hele grote groepen behoort Samcity exclusief tot de mogelijkheden.

BEDRIJFSFEEST
Personeelsuitje, jubileum of mooie klus afgerond? Vier het met één van onze arrangementen voor groepen. Ook voor een bedrijfsfeest voor personeel én gezin biedt Samcity alle mogelijkheden!
Tijd voor teambuilding? Voor vergaderen of presentaties inclusief activiteiten is Samcity de perfecte locatie. Maak gebruik van onze een sfeervolle vergaderruimte, inclusief scherm. Ons vergaderarrangement is standaard inclusief één heat lasergame, maar kan worden uitgebreid met al onze activiteiten.

VRIENDENUITJE
Voor een compleet programma voor een vriendenuitje ben je bij Samcity aan het juiste adres. Activiteiten en eten en drinken. Alle combinaties zijn mogelijk, voor een dag die niet snel vergeten zal worden. Let’s make memories! Ook een babyshower kun je bij Samcity perfect vieren. De escapegame of battle escaperoom combineren met onze high tea. Uiteraard inclusief versiering en hapjes in babyrose of blauw.

VRIJGEZELLENUITJE
De future bride or groom verrassen met een uniek programma voor een onvergetelijke dag!
Wij maken het mogelijk!

FAMILIEFEEST
Samcity is dé ideale locatie voor een feest voor de hele familie. De kids op de trampolines of in het BMX & Skatepark. Een lasergame battle met opa en oma. Genieten van koffie en huisgemaakte appeltaart of heerlijk samen eten. Feest voor alle leeftijden!

SCHOOLREISJE
Een schoolreisje in Samcity is altijd een succes. Samcity exclusief voor jouw school! Onvergetelijk, uitdagend en sportief! En er is voor elk kind wel iets nieuws te ontdekken! Het hele jaar door te boeken.

KINDERPARTIJTJE
Met z’n allen het trampolinepark in. Eén of twee uur volop fun. Of wordt het toch de BMX & Skate Party? Je gaat sowieso ook samen lekker eten. Welk kinderpartijtje je ook kiest, het wordt onvergetelijk! Alle combi’s zijn mogelijk! Een partijtje kan worden gereserveerd vanaf 5 personen. Check al onze kinderpartijtjes bij arrangementen. Vergeet niet je partyvrienden uit te nodigen met de originele Samcity uitnodiging!

 

ARRANGEMENTEN
Met welke groep je ook komt. Wij hebben het arrangement voor jullie! Check al onze mogelijkheden voor groepen bij arrangementen. Staat jouw arrangement er niet tussen, heb je speciale wensen of interesse in Samcity exclusief? Mail naar reserveringen@samcity.nl. Wij verzorgen graag een programma op maat!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign