Boek nu Boek nu Voor groepen - Samcity

IDEAAL
VOOR GROTE
GROEPEN

Boek hier je ticket voor Valentine Friday!

voor groepen

Meer dan 16 personen

Ben je met meer dan 16 personen? Dan maken wij graag een arrangement op maat. Desgewenst inclusief eten en drinken. Bij Samcity vind je alles onder één dak. Groepen tot 100 personen bieden wij mogelijkheden voor een combi van activiteiten en eten en drinken in ons restaurant of sfeervolle feestzaal. Check voor eten en drinken onze horeca arrangementen. Bespreek je wensen voor een programma op maat via 0229-34 33 33 of mail naar reserveringen@samcity.nl

VOOR BEDRIJVEN

Personeelsuitje, jubileum of mooie klus afgerond? Wij maken graag een prachtig programma om het te vieren. Check de mogelijkheden voor een programma op maat bij meer dan 16 personen. Ons restaurant en feestzaal bieden heerlijke extra mogelijkheden! Ook voor teambuilding of vergaderen inclusief activiteiten is Samcity de perfecte locatie. Maak gebruik van onze een sfeervolle vergaderruimte, inclusief scherm. Check onze mogelijkheden bij zakelijk.

familiefeest

Samcity is dé ideale locatie voor een feest voor de hele familie. De kids op de trampolines of in het BMX & Skatepark. Met het gezin in de family escaperoom. Een lasergame battle met opa en oma. Genieten van koffie en huisgemaakte appeltaart of heerlijk samen eten. Feest voor alle leeftijden!

vriendenuitje

Ook voor een compleet programma voor een vriendenuitje of ben je bij Samcity aan het juiste adres. Activiteiten en eten en drinken. Alles onder één dak, voor een dag die niet snel vergeten zal worden. Let’s make memories!

vrijgezellenfeest

De toekomstig bruid of bruidegom overvallen en verrassen met een uniek programma voor een onvergetelijke dag! Geef je wensen door. Wij maken het mogelijk!

Babyshower

Een babyshower high tea vol heerlijke happen in baby- rose of blauw combineren met activiteiten. Ook dit kan bij Samcity. Uiteraard inclusief versiering in de juiste kleur.

VOOR SCHOLEN

Een schoolreisje in Samcity is altijd een succes. Sportief. Uitdagend. Super leuk. Vet cool. En er is voor elk kind wel iets nieuws te ontdekken! Het hele jaar door te boeken.

horeca ARRANGEMENTen

Check bij arrangementen of bij meer dan 16 personen vast al ons mogelijkheden voor activiteiten. Breid deze uit met een horeca-arrangement. Datum en groepsgrootte bekend? Neem contact met ons op en wij verzorgen een mooi programma op maat.

KINDERFEESTJE / combi party’s

Met z’n allen het grote trampolinepark in. Eén of twee uur volop fun. Of wordt het toch de BMX & Skate Party? Je gaat sowieso ook samen lekker eten. Welk feestje je ook kiest, het wordt onvergetelijk! Alle combi’s zijn mogelijk! Check onze arrangementen voor alle party’s en vergeet niet je partyvrienden uit te nodigen met de originele Samcity invitation!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign