Boek nu Boek nu Zakelijk - Samcity

Samcity is t/m 9 februari gesloten.

Zakelijk

voor elkE GELEGENHEID

Een vergadering of presentatie op locatie. Tijd voor teambuilding of een uitje met het personeel. Wij hebben hét arrangement voor elke gelegenheid! Zelfs Samcity exclusief behoort tot de mogelijkheden!

VERGADEREN EN ACTIVITEITEN
Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top!
Alles onder één dak voor dé perfecte afwisseling van vergaderen én ontspanning tijdens onze activiteiten. Vergaderen bij Samcity is standaard inclusief 1 heat lasergame. Na een adrenalinekick in de lasergame arena alle zintuigen weer op scherp voor elk uitdagend vergaderpunt. Uiteraard kan dit worden uitgebreid met al onze activiteiten. Totale ontlading tijdens het jumpen op trampolines. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens onze escapegame of escaperoom. Je kennis testen tijdens de pubquiz met de mogelijkheid eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij je collega’s? Alles is mogelijk!

GEBRUIK VERGADERRUIMTE
Vergaderen in een sfeervolle ruimte met gebruik scherm
Dagdeel: inclusief 1 heat lasergame, koffie, thee en water
Dag       : inclusief 1 heat lasergame, koffie, thee, water + 1x frisdrank

Prijs per dagdeel (< 4 uur):
€15,00 P/P (met een minimum van €150,00)
Prijs per dag (> 4 uur):
€25,00 P/P (met een minimum van €250,00)

VERGADERARRANGEMENTEN
Wil je het gebruik van de vergaderruimte uitbreiden met onze luxe lunch, het keuzemenu, een buffet of extra activiteiten? Check alle mogelijkheden bij onze vergaderarrangementen. 

BEDRIJFSUITJE
Tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje of zakelijk succes vieren? Wij hebben alles in huis voor de perfecte combi van activiteiten en eten en drinken. Leer je collega’s op een andere manier kennen. Op jacht tijdens de strijd in de lasergame arena. Samen ontsnappen uit onze battle escaperoom. De overwinning behalen in onze escapegame of tijdens de pubquiz. Jumpen in het trampolinepark en boogschieten in onze shooting alley. Maar natuurlijk ook samen gezellig borrelen en eten!

SAMCITY EXCLUSIEF
Kom je met een grote groep? Dan behoort Samcity exclusief tot de mogelijkheden! De deur gaat dicht voor het overig publiek en onze activiteiten staan tot jullie beschikking. Mail naar reserveringen@samcity.nl en informeer naar de mogelijkheden.

SPECIALE WENSEN?
Staat jouw arrangement er niet tussen of heb je speciale wensen? Mail naar reserveringen@samcity.nl. Wij verzorgen graag een mooi programma op maat.

 

Het vergaderarrangement uitgebreid met de pubquiz was super voor elkaar. Complimenten voor iedereen bij Samcity!

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug!

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign