Kom jij ons team versterken?
Boek nu Boek nu Onze Vacatures Samcity - Werken bij Samcity

Werken bij Samcity

 

 

vacatures samcity

Baliemedewerker M/V 16 uur

Wij zijn op zoek naar een gastvrije en enthousiaste baliemedewerker. We bieden jou een toffe baan in een energieke omgeving vol afwisseling. Naast het feit dat jij het visitekaartje bent van ons bedrijf bestaat jouw takenpakket onder andere uit het beheren van ons lesaanbod. Zowel administratief als organisatorisch draag jij hier je steentje aan bij.

Functie-eisen:
Je bent tenminste 20 jaar oud.
Je beheerst Microsoft Office 365 goed (voornamelijk Excel, Word en Outlook).
Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.
Werken in de weekenden en vakanties is geen probleem voor jou.
Je bent gastvrij en klantgericht.
Je beheerst de Nederlands taal goed.
Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig.
Je bent stressbestendig en oplossingsgericht.
Je bent accuraat, gestructureerd en administratief sterk.
Stuur je CV met foto en motivatie naar werken@samcity.nl

Trampoline (les)instructeur M/V 16 – 32 uur

We zijn op zoek naar een sociale en enthousiaste teamleider en lesinstructeur voor ons trampolinepark. We bieden jou een toffe baan in een energieke omgeving. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op ons trampolinepark en geef je leiding aan een team van circa 5 collega’s inclusief een stagiaire die je begeleidt. We hebben momenteel een ruim lesaanbod voor jumptricks in 2 leeftijdsgroepen voor jeugd en fitjump voor volwassenen. Hiervan ben jij de lesinstructeur. Daarnaast heb je eens per maand een vergadering met je eigen team en eens per kwartaal met alle teamleiders van Samcity. Een groep van circa 8 collega’s. Verder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne van het trampolinepark. Kortom een uitdagende functie vol afwisseling!

Functie-eisen:
In bezit van sportopleiding.
Ervaring in lesgeven.
Je bent sociaal en gastvrij.
Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 17 mentaliteit. Werken in de weekenden en vakanties is geen probleem voor jou.
Je neemt initiatief en hebt een actieve werkhouding.
Je bent stressbestendig.
Je beheerst de Nederlandse taal goed.
Je bent communicatief sterk.
In bezit van BHV is een pré.
Stuur je CV met foto en motivatie naar werken@samcity.nl

Locatie:
Iedereen een toptijd bezorgen. Dat is wat we bij Samcity doen. Elke dag anders, elke bezoeker enthousiast. Individuele bezoekers, kleine en grote groepen. Kinderpartijtjes, bedrijfsuitjes, familiefeesten. Van de kaart of een vooraf gereserveerd horeca arrangement, in combinatie met onze activiteiten. Trampolinepark, BMX & Skatepark, Lasergame, VR- Gaming, Escaperooms, Shooting Alley en ons sfeervolle restaurant. Bij Samcity vind je alles onder één dak voor een uitje waar nog lang over nagepraat wordt. Kom werken in een jong en enthousiast team!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel