Boek nu Boek nu Jumplessen - Jumptricks Trampolinepark Samcity - Bring the next level!

Jumplessen

jumplessen

Wil jij een front- en backflip, webster, barani, kick the moon, cody en nog veel meer tricks leren? Daag jezelf uit tijdens de lessen in ons trampolinepark! Als jij lef, enthousiasme én doorzettingsvermogen meebrengt, brengen onze instructeurs jou naar the next level. Hoe beter je wordt, hoe meer plezier je aan sport beleeft. In ons 1200 m2 trampolinepark wordt iedereen uitgedaagd om op eigen niveau tricks te leren en te oefenen! Individueel sporten in groepsverband maakt onze jumplessen geschikt voor élk kind!

INHOUD jumpLESSEN

Elke les start met een warming-up in spelvorm. Na de warming-up oefen je de tricks behorend bij jouw niveau. De instructeurs begeleiden en geven instructie tijdens de jumplessen. In je jumptricks paspoort worden je vorderingen bijgehouden. In het paspoort staan alle tricks per niveau uitgewerkt. Elk niveau heeft een eigen kleur. Er zijn in totaal zes niveaus. Elk niveau bestaat uit tien tricks.

DIPLOMA JUMPEN

Twee keer per jaar vindt het diploma jumpen plaats. Je komt hiervoor in aanmerking als je alle tricks van jouw level kunt landen. Het diploma jumpen vindt plaats tijdens de jumples en wordt afgesloten met een diploma uitreiking. Het behaalde niveau wordt afgestempeld in je paspoort. Je ontvangt van Samcity de patch van het behaalde niveau. De patch mag op je T-shirt worden aangebracht.

PRAKTISCHE INFO

 • Lesdagen:       Tijdstip:                       Leeftijd:
  Dinsdag            18.00 tot 19.00 uur      7 tot 12
  Dinsdag            19.00 tot 20.00 uur      7 tot 12
  Woensdag        18.00 tot 19.00 uur      7 tot 12
  Woensdag        19.00 tot 20.00 uur      7 tot 12
  Donderdag       18.00 tot 19.00 uur      7 tot 12
  Donderdag       19.00 tot 20.00 uur      12+
 • In de schoolvakanties en op feestdagen wordt er geen les gegeven.

lessenpakket jumplessen

Een lessenpakket bestaat uit een persoonsgebonden lessenkaart, jumptricks T-shirt en jumptricks paspoort. Op de lessenkaart kun je 12 jumplessen volgen. De lessenkaart heeft een einddatum. De kaart is vanaf aanschaf 15 lesweken geldig. Schoolvakanties en feestdagen zijn hier niet bij inbegrepen. Als de einddatum verlopen is, moet een nieuwe lessenkaart worden aangeschaft.

overzicht kosten jumplessen

 • Lessenpakket:
  Lessenkaart voor 12 lessen: €115,00
  Pakket jumptricks T- shirt en paspoort: €20,00
 • Losse verkoop:
  Jumptricks paspoort: €7,50
  Jumptricks T-shirt: €17,50
  Antislipsokken: €2,00
  Patches: €1,00

proefles

Wil je eerst kijken of jumptricks iets is voor jou? Meld je aan voor een gratis proefles. Tijdens de proefles wordt door de instructeur jouw instroomniveau bepaald. Ben je enthousiast en wil je de lessen volgen, kun je na afloop van de proefles het lessenpakket aanschaffen. Het lesuur van je proefles wordt ook je vaste lesuur. Bij de aanschaf van je eerste lessenkaart krijg je antislipsokken cadeau!

Aanmelden jumplessen

Via het formulier meld je je aan voor een gratis proefles. Na aanmelding nemen wij z.s.m. contact met je op. Zit het lesuur vol? Meld je aan voor de wachtlijst. Zo gauw er een plekje vrijkomt, nodigen wij je uit voor de proefles.

Proefles Jumptricks

 • Kies je dag

 • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel