Boek nu Boek nu Jumplessen - Jumptricks Trampolinepark Samcity - Bring the next level!

Jumplessen

jumplessen

Hoe beter je wordt, hoe meer plezier je aan sport beleeft. Als jij lef, doorzettingsvermogen en enthousiasme meebrengt, brengen onze instructeurs jou naar the next level. Challenge yourself tijdens de lessen in ons trampolinepark!

bring the next level

Lessen full of fun! Feel free to jump! In ons 1200 m2 trampolinepark wordt iedereen uitgedaagd om op eigen niveau tricks te leren en te oefenen! Individueel sporten in groepsverband maakt onze jumplessen geschikt voor élk kind!

INHOUD jumpLESSEN

Bij aanvang van de eerste jumples schaf je je jumptricks paspoort aan. In het paspoort staan alle tricks per niveau uitgewerkt. Elk niveau heeft een eigen kleur. Tijdens de proefles wordt het instroomniveau bepaald. Er zijn in totaal zes niveaus. Na de warming-up in spelvorm oefen je tijdens de jumples de tricks behorend bij jouw niveau. De instructeurs begeleiden en geven instructie tijdens de jumplessen. In je paspoort worden je vorderingen bijgehouden.

DIPLOMA JUMPEN

Twee keer per jaar vindt het diploma jumpen plaats. Je komt hiervoor in aanmerking als je alle tricks van jouw level kunt landen. Het diploma jumpen vindt plaats tijdens de jumples. De jumptricks demonstratie wordt afgesloten met een diploma uitreiking. Het behaalde niveau wordt afgestempeld in je paspoort. Je ontvangt van Samcity de patch van het behaalde niveau voor op je T-shirt.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen:
Dinsdag       18.00 tot 19.00 uur / Leeftijd: 7 tot 12 jaar
Dinsdag       19.00 tot 20.00 uur / Leeftijd 7 tot 12 jaar
Woensdag   18.00 tot 19.00 uur / Leeftijd 7 tot 12 jaar
Woensdag   19.00 tot 20.00 uur / Leeftijd 7 tot 12 jaar
Donderdag  18.00 tot 19.00 uur / Leeftijd: 7 tot 12 jaar
Donderdag  19.00 tot 20.00 uur / Leeftijd 12+
Aantal kids: 30 per groep
Bij de aanschaf van je 1e lessenkaart krijg je antislipsokken cadeau!
In de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

lessenkaart jumplessen

Voor €115,00 schaf je een 10 x lessenkaart + 2 bonus aan. 12 jumplessen.
De lessenkaart heeft een einddatum. De kaart is vanaf aanschaf 15 lesweken geldig. Schoolvakanties en feestdagen zijn hier niet bij inbegrepen. Als de einddatum verlopen is, moet een nieuwe lessenkaart worden aangeschaft.

overzicht kosten jumplessen

Persoonsgebonden lessenkaart voor 12 lessen: €115,00
Pakket 1e aanschaf T- shirt en Jumptricks paspoort: €20,00
Losse verkoop:
Jumptricks paspoort: €7,50
Jumptricks T-shirt: €17,50
Antislipsokken: €2,00 per paar
Patches: €1,00

join the kidsclub

Hoe tof! Kinderen in de basisschool leeftijd die les volgen bij Samcity, worden ook lid van de Samcity Kidsclub. Als kidsclub member kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens evenementen en meedoen aan speciale activiteiten voor leden van de kidsclub! Meld je hier snel aan!

Aanmelden jumplessen

Vergeet niet je van te voren aan te melden voor de lessen. Wil je eerst kijken of jumptricks iets is voor jou? Meld je aan voor een gratis proefles. Na aanmelding nemen dan z.s.m. contact met je op. Zit het lesuur vol? Meld je aan voor de wachtlijst. Zo gauw er een plekje vrijkomt, nodigen wij je uit voor de proefles.

Proefles Jumptricks

  • Kies je dag

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel