Boek nu Boek nu Fit jump Samcity - Complete jumping fitness training op trampolines

FIT
JUMP

fit jump 

Jumping fitness is een effectieve body work-out. Een work-out op trampolines is minder belastend voor de gewrichten en uitermate geschikt voor het verbranden van calorieën, het versterken van de spieren en het verbeteren van de conditie. De mix van trampolinespringen, bootcamp en fitness maakt fit jump dé ideale fat burner. De verende werking van trampolines zorgt voor een unieke ervaring! Jumping fitness is minder geschikt bij blessuregevoeligheid.

onder begeleiding van de instructeur

Fit jump 18+ is een uitgebalanceerd programma met oefeningen voor een complete training van alle spiergroepen. De training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming up, een work-out in circuitvorm en een cooling-down. De oefeningen zijn afwisselend en trainen diverse spiergroepen. De training is geschikt voor alle niveaus. Daag jezelf uit tijdens de work-out! De training is onder begeleiding van onze instructeur.

Fit jump op donderdag

Fit jump is mogelijk op de volgende dag en tijdstip:
Donderdag  20.00 tot 21.00 uur
Vergeet je niet voor de les aan te melden via onze Supersaas tool. Je ontvangt de Supersaas gegevens via de mail, na het volgen van de proefles.

rittenkaart fit jump

Voor €110,00 schaf je een 10 rittenkaart + 2 bonus aan. 12 x sporten.
De persoonsgebonden lessenkaart is vanaf aanschaf 15 weken geldig. Leeftijd 18+

gratis proefles

Wil je kijken of jumping fitness iets voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles.

Proefles Fitjump 18+

  • Kies je dag

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel