Boek nu Boek nu Fit jump - Samcity

Boek je ticket(s) voor al onze activiteiten online!

FIT
JUMP

fit jump

sporten met een hoge fun factor

Get in shape met een hoge fun factor! Fit Jump is een effectieve body work-out.
De mix van trampolinespringen, bootcamp en fitness maakt Fit Jump dé ideale fat burner. Een work-out op trampolines is minder belastend voor de gewrichten en uitermate geschikt voor het verbranden van calorieën en het verbeteren van de conditie. De verende werking van trampolines maakt Fit Jump een te gekke en unieke ervaring! Sporten met een big smile on your face! Fit jump is minder geschikt bij blessuregevoeligheid.

CHALLENGE YOURSELF
Fit Jump is een uitgebalanceerd programma met oefeningen voor een complete training van alle spiergroepen. Een training bestaat uit een warming up, een work-out en een cooling-down. Uit ons uitgebreide aanbod kies jij de oefeningen die bij jou passen. Het aanbieden van alle work-out oefeningen op drie niveaus; beginners, gevorderden en pro’s, maakt Fit Jump toegankelijk voor iedereen. Vergeet jezelf niet uit te dagen! Heb je hulp, begeleiding of aanmoediging nodig? Onze instructeur is aanwezig! Heb je geen ervaring met jumpen op trampolines? Informeer naar onze starterskaart met basisoefeningen.

SPORTEN WANNEER HET JOU UITKOMT
Fit Jump is niet lesgebonden. Jij bepaalt zelf wanneer je wilt sporten en kiest het uur dat jou het beste uitkomt. Ben je een fanatieke sporter? Meerdere uren jumpen per week kan natuurlijk ook.
Fit Jump is mogelijk op de volgende dagen en tijden:
Dinsdag      20.00 tot 21.00 uur
Woensdag  20.00 tot 21.00 uur
Donderdag 20.00 tot 21.00 uur

RITTENKAART
Voor €99,00 schaf je een 10 rittenkaart + 2 bonus aan. 12 x sporten.
De lessenkaart is vanaf aanschaf 4 maanden geldig. Leeftijd 18+.
Wil je kijken of Fit Jump iets voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles.

Proefles Fitjump

  • Kies je dag

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign