Boek nu Boek nu Fit jump Hoorn - Trampolinepark Samcity - Jumping fitness training

FIT JUMP
Hoorn

fit jump hoorn

sporten met een hoge fun factor

Get in shape met een hoge fun factor tijdens de fit jump les in het trampolinepark van Samcity! Jumping fitness in is een effectieve body work-out. De mix van trampolinespringen, bootcamp en fitness maakt fit jump dé ideale fat burner. Een work-out op trampolines is minder belastend voor de gewrichten en uitermate geschikt voor het verbranden van calorieën en het verbeteren van de conditie. De verende werking van trampolines zorgt voor een te gekke en unieke ervaring! Sporten met een big smile on your face! Jumping fitness is minder geschikt bij blessuregevoeligheid.

onder begeleiding van de instructeur

Fit Jump is een uitgebalanceerd programma met oefeningen voor een complete training van alle spiergroepen. Een training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming up (10 min), een work-out (40 min) en een cooling-down (10 min). Daag jezelf uit tijdens de work-out! De oefeningen zijn afwisselend en trainen verschillende spiergroepen. De training is geschikt voor alle niveaus. Het circuit wisselt per week. De les wordt is onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeur.

Fit jump op donderdag

Fit jump is mogelijk op de volgende dag en tijdstip:
Donderdag  20.00 tot 21.00 uur
Vergeet je niet voor de les aan te melden via onze Supersaas tool. Je ontvangt de Supersaas gegevens via de mail, na het volgen van de proefles.

rittenkaart fit jump hoorn

Voor €110,00 schaf je een 10 rittenkaart + 2 bonus aan. 12 x jumping fitness.
De lessenkaart is vanaf aanschaf 15 weken geldig. Leeftijd 18+.

gratis proefles

Wil je kijken of jumping fitness iets voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles.

Proefles Fitjump 18+

  • Kies je dag

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel