Boek nu Boek nu Teamuitje Hoorn - Activiteiten, restaurant en feestruimte - Samcity

Teamuitje
Hoorn

 

teamuitje Hoorn

Is het tijd voor het jaarlijks teamuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant is Samcity dé specialist voor teamuitjes in Hoorn. Zowel voor kleine als grote groepen, desgewenst inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een programma op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het teamuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in teamuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het teamuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist teamuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd teamuitje in Hoorn al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod teamuitjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het teamuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist teamuitjes

  • Kies uit ons ruime aanbod het teamuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het teamuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde indoor teamuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.
  • Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie teamuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het teamuitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het teamuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het teamuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

activiteiten mix

Is de groep te groot voor één gekozen activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteiten mix arrangement. Ons activiteiten mix arrangement zijn geschikt voor grote groepen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Deze activiteiten kun je eenvoudig doorgeven via het reserveringsformulier. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Heb je gekozen voor een Activiteiten Mix arrangement en mogen de deelnemers zichzelf nog inschrijven voor de gekozen activiteit(en)? Dan ontvang je de intekenlijsten voor deze activiteiten. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Op onze pagina groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie teamuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het teamuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Bij een grote groep met meerdere activiteiten vermelden we het programma en het teams op het scherm in de ontvangstruimte. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We starten met een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het indoor teamuitje.

activiteiten teamuitje in hoorn

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. Jullie blijven op onze locatie in Hoorn. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel