Boek nu Boek nu Teambuilding - Activiteiten voor elke groep - Samcity

Teambuilding

teambuilding

Of je nu met een kleine óf grote groep komt. Wij bieden groepsactiviteiten voor teambuilding voor elke groep! Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs ga je met én tegen elkaar strijden. Wil je onze activiteiten combineren met eten en drinken voor het complete teambuildingsgevoel? Maak een keuze uit ons ruime aanbod bedrijfsuitjes en groepsuitjes. In deze arrangementen hebben wij onze activiteiten al gecombineerd met de horeca arrangementen voor groepen. Wel zo makkelijk. Lees hier hoe je een bedrijfsuitje teambuilding héél eenvoudig organiseert. 

activiteiten voor teambuilding:

ESCAPEROOM

Foute boel! Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck?
Aantal personen: 4-8
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 1 uur

BATTLE ESCAPEROOM

Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck? In de identieke kamer ernaast zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen en ontsnapt als eerste of komt het verst?
Aantal personen: 9-16
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 1 uur

ESCAPEGAME

Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd?
Aantal: 10-21 personen
Duur: +/- 75 min.

LASERGAME

Ben jij klaar voor een battle met vrienden, familie of collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Vertrouwend op de gun in je handen. Maar liefst 500 m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Verloren? Speel een extra game en win de volgende bloedstollende strijd! Dit is ook mogelijk in toernooivorm als groepsactiviteit met meerdere teams.
Aantal: max. 16 personen per heat
Toernooivorm: 17-32 personen
Duur instructie + 1e heat: 20 min.
Duur 2e heat: 12 min.

SHOOTING ALLEY

Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focussed! Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen?
Aantal: 6-10 personen
leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur workshop: 1 uur

PUBQUIZ

Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all! Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij je collega’s, vrienden of familie? Dé groepsactiviteit voor grote groepen.
Aantal: 20-40 personen
Duur: +/- 75 min.

muziekbingo

Bingo, maar dan anders. Bij muziekbingo gaat het om dropping balls & beats. Op de bingokaarten staan geen getallen, maar liedjes van (inter)nationale artiesten. Elke bingobal heeft een eigen muziekfragment. Herken dit fragment binnen 30 seconden. Staat het op je bingokaart? Streep de artiest en het nummer weg. Het is uiteraard toegestaan om mee te swingen en te zingen, want bij muziekbingo draait alles om muziek, plezier en gezelligheid! Ben je geen echte muziekkenner? Dat is geen probleem. De nummers zijn herkenbaar voor iedereen! Let op dat je geen valse bingo hebt. Dit heeft een lied zingen, terwijl je je vetste dansmoves showt, tot gevolg. Hilarisch voor je medespelers! Er zijn ook extra opdrachten. Verdien een shotje door het Sing Along nummer verder te zingen als de muziek stopt. Ook zijn er Raad de foto en Herken de clip opdrachten. Wie wordt de Samcity Bingo Queen of King?
Aantal: 20-40 personen
Duur: +/- 75 min.

dodgeball op trampolines

Was trefbal tijdens de gymles bij jou altijd al zwaar favoriet en houd je van lekker actief? Dan kun jij helemaal los tijdens een potje dodgeball op het trampolinepark. We verdelen jullie in vier teams. Onder leiding van onze instructeur gaat het dodgeball toernooi van start. Welk team wint de battle?
Aantal: 10-24 personen
Duur: +/- 60 min.

treasure hunt

Treasure Hunt is een spannende, interactieve en uitdagende outdoor game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Om de code te vinden moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Het team dat het snelst de juiste antwoorden vindt, is het winnende team.
Aantal: 10-36 personen
Duur: +/- 75 min.

quiz in de mix

Quiz in de Mix is een combi van de alleskunner, ik hou van Holland, een muziekquiz, een escaperoom experience en een pubquiz. Raad het geluid of de stem van de bekende Nederlander, afgewisseld met muziekvragen, denkvragen en actieve opdrachten. Voor ieder wat wils! Onder leiding van de quizmaster wordt er in teams tegen elkaar gestreden voor de felbegeerde eerste plek. Welk team drukt het snelst op de buzzer? Een quiz vol onderlinge strijd en vooral veel gezelligheid.
Aantal: v.a. 15 pers.
Duur: 120 min

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel