Boek nu Boek nu Shooting Alley - Boogschieten - Workshop voor jong en oud! - Samcity

Boek nu je Disco Jump ticket voor vrijdag 1 oktober!

Shooting
Alley

Improve your archery skills tijdens de workshop boogschieten. Koelbloedigheid, kalmte en concentratie staan centraal. Zorg voor een vaste hand. Focus, leg aan en tref de roos op het blazoen. Toon jij je een Robin Hood in de dop? Wie is de beste shooter en komt als winnaar uit de strijd?

  • Afgesloten indoorbaan. Veiligheid gegarandeerd.
  • Workshop boogschieten 6-16 personen. Improve your skills!
  • Perfect voor bedrijfs- en groepsuitjes. Battle for the winning team.
  • Kinderfeestjes. Combineer boogschieten met al onze activiteiten!

improve your skills in onze shooting alley!

Welkom in de Samcity shooting alley. Ben je klaar voor een workshop boogschieten? Leef je uit met deze oeroude schietsport. Onze instructeur brengt je alle skills bij van het schieten met pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, aanspannen van de pees, richten en schieten. Blik op het doel. Bij boogschieten draait het om techniek, koelbloedigheid, kalmte en concentratie. Heb jij een vaste hand en een scherp oog? Stay focused en schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen. Wie komt als winnaar uit de strijd? Uiteraard staat het samen plezier maken centraal. Boogschieten is een uitdagende activiteit voor jong en oud. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Perfect voor een teamuitje of sportieve vrijgezellendag.

oPEningstijden shooting alley

Dinsdag t/m vrijdag : 14.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag  : 10.00 – 22.00 uur

indoorbaan

Onze shooting alley is een indoorbaan. Dit zorgt ervoor dat het weer niet van invloed is op het wel of niet doorgaan van de workshop. Een bezoek aan de shooting alley kan altijd doorgaan. Er wordt geschoten over een afstand van 11 meter.

veiligheid shooting alley

Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige manier deel kan nemen aan de workshop boogschieten. De shooting alley is een afgesloten baan. Elke deelnemer schiet vanaf een vaste plek. De workshop is onder constante begeleiding van onze ervaren instructeur.

kinderfeestjes

Combineer een workshop boogschieten met één van onze andere activiteiten voor een uitdagend kinderfeestje. In de shooting alley zijn speciale kinderbogen aanwezig.

bedrijfsuitjes

Altijd al eens je collega’s willen verslaan? Ga de battle aan tijdens de workshop boogschieten. Zit jij in het winnende team? Boogschieten kan worden gecombineerd met al onze andere activiteiten voor een actief en uitdagend bedrijfsuitje.

groepsuitjes

Shooting alley en keuzemenu of luxe lunch. Hét groepsuitje voor iedereen die de uitdaging aandurft!

eigen materiaal aanschaffen

Enthousiast geworden na de workshop boogschieten? Wil je je oriënteren op de aanschaf van een eigen boog? Check hier de Shogun webshop. Shogun is de specialist in al het materiaal voor boogsport voor jong en oud.

Previous Next

Workshop boogschieten. Improve your skills.

Previous Next

6 t/m 16 personen.

Previous Next

Kinderfeestjes

Previous Next

Zelf een boog aanschaffen? www.shogun.nl

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign