Boek nu Boek nu Samcity Fun Games - Samcity

Samcity Fun Games

JOIN THE samcity fun games

Kom jij codes kraken tijdens de Samcity Fun Games? Beleef een supergave dag vol uitdaging! It’s all in the game: whipe-out, slack-line, bumperball en andere té gekke activiteiten in het trampolinepark. Battelen in de lasergame arena. Een BMX clinic en stuntsteppen in het BMX & Skatepark. Durf jij met een BMX in de foampit of een Big Airbag te jumpen? Maar dat is niet alles! Naast alle activiteiten speel je ook een Search Game. Met jouw team ga je op zoek naar de vindplaats én de sleutel van het slot van een heel bijzondere box. Deze box heeft een speciale inhoud, die alleen voor jouw team bestemd is. Gaat het jullie lukken de box te vinden en te openen? Uiteraard is de lunch en de (suikervrije) limo gedurende de dag inbegrepen.
Bij goed weer hebben we ’s middags een spectaculair outdoor-programma. 

Hoe ziet het programma eruit? 

We verwelkomen je om 09.30 uur. We stellen onze instructeurs voor en nemen de dag met je door. Voordat je gaat starten krijg je alle info over het programma, de dagindeling én de Search Game.
Je doet met je team drie activiteiten: Trampolinepark, Lasergame arena en het BMX & Skatepark. Daarnaast is er een vierde activiteit. Deze activiteit wisselt per dag.
Elke maandag    : Clinic boogschieten in de shooting alley
Elke dinsdag      : Spelshow Minute to win it!
Elke woensdag  : Wie lukt het als eerste te ontsnappen tijdens de Escapegame?
Elke donderdag : Fun Quizzz vol afwisselende opdrachten
Alle activiteiten duren een uur. Onder begeleiding van onze instructeurs ga je met je team overal coole dingen doen. Om 12.00 uur is het tijd om te lunchen met patat + minisnacks. Voor én na de lunch doe je dus twee activiteiten. Dit gaat volgens een roulatiesysteem. Na elke activiteit krijg je een speciale aanwijzing. Door te puzzelen en de raadsels te ontrafelen, kunnen jullie achter de geheime vindplaats van de speciale box komen. Ook kun je materialen verzamelen, die je nodig hebt om de box te kunnen openen. Gaat het jullie lukken? Mega spannend!
Bij goed weer (geen regen) gaan we tussen 15.30 en 17.00 uur naar buiten voor een spectaculair outdoor-programma met o.a. een stormbaan en zeephelling! Bij minder weer vervolgen we ons binnenprogramma.
Doordat iedereen wordt uitgedaagd op eigen niveau, zijn de Fun Games toegankelijk voor élk kind. Samen plezier maken staat hierbij centraal! Door de wisselende dagactiviteiten én teamopdrachten bij de Search Game, zijn de Fun Games geschikt om meerdere, verschillende dagen te doen. Je gaat absoluut (een) onvergetelijke dag(en) beleven!

praktische info

Data:
Week 1: donderdag 9 juli
Week 2: maandag 13 juli
Week 3: donderdag 23 juli
Week 4: maandag 27 juli
Week 5: dinsdag 4 augustus
Week 6: woensdag 12 augustus
Tijdstip:
Van 09.30 tot 17.00 uur
Entree:
Eén dag: €40,00 P/P
Extra dag(en): €35,00 P/P
Je kunt het totaalbedrag bij aanvang van de eerste dag betalen of ervoor kiezen per dag te betalen.
Het is ook mogelijk te betalen met sport- en cultuurbonnen.
Leeftijd:
7 t/m 12 jaar
Kidsclub:
Ben je lid van de Samcity kidsclub? Geef je kidsclub nummer door op het reserveringsformulier. Je krijgt van ons eenmalig een Free Jump bij aanmelding voor de Fun Games. Deze kun je verzilveren op een dag naar keuze!
Kledingadvies:
Sportieve, luchtige kleding (die eventueel nat of vies mag worden in het middagprogramma) en sportschoenen. Neem ook altijd een handdoek mee. Vergeet je antislipsokken niet. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Heb je geen antislipsokken? Ze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00 per paar.

RESERVEREN

Verzeker jezelf van een ticket en stuur z.s.m. het reserveringsformulier in. Daarbij moet voor iedere deelnemer een formulier worden ingevuld. Kom je met je vrienden? Je kunt uiteraard aangeven dat je bij elkaar in één groep wilt. De Fun Games zijn ook geschikt voor individuele deelnemers. De aanmelding is pas definitief na bevestiging van Samcity.

Samcity Fun Games

  • Kies je dag(en)

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign