Boek nu Boek nu Feestzaal - Samcity

Sfeervolle
feestzaal

Boek hier je ticket(s) voor onze evenementen!

voor BESLOTEN FEESTJES tot 100 man

Onze sfeervolle feestzaal is geschikt voor elk bedrijfsfeest, vriendenuitje of andere gelegenheid, waarover je nog lang wilt napraten. 

Faciliteiten
Eigen bar met biertap. Geluidsinstallatie. Enthousiaste bediening. Tafels en statafels: richt het in zoals jij wilt. Grote TV voor zakelijke of juist luchtige presentaties. En ook hier gratis wifi.

Volop catering
Overdag een vergadering inclusief koffie en thee of lunch. In de middag een borrel of ’s avonds een buffet. Het is allemaal mogelijk. Onze feestzaal is te boeken voor groepen vanaf 20 personen.
Check onze horeca arrangementen voor alle mogelijkheden voor groepen in onze feestzaal.

Zakelijk
Samcity is de ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Teambuilding ten top! Een perfecte afwisseling van serieuze onderwerpen en ontspannende activiteiten. Dit in combinatie met een lunch of diner. Alles is mogelijk!

Combineren met activiteiten
Je feestje combineren met activiteiten is goed mogelijk. Onze Battle escaperoom voor 16 personen of een lasergamesessie voor 16 personen zijn zeer geschikt als activiteit tijdens feestjes voor kleinere groepen. Ook voor de grote groep is combineren met activiteiten goed mogelijk. Check alle mogelijkheden bij meer dan 16 personen.

 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign