Boek nu Boek nu Restaurant - Samcity

GENIETEN
MET BRILJANT
UITZICHT

Boek hier je ticket(s) voor onze evenementen!

Deze unieke eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht: op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark.

  • VAN LUXE TOSTI TOT UITGEBREID 3 GANGEN DINER
  • MOOI WEER? HEERLIJK BUITEN ZITTEN OP DE BETONNEN TRAP
  • EERLIJKE EN SMAAKVOLLE INGREDIËNTEN
  • SPECIALE WENSEN? LAAT HET WETEN

GENIETEN MET BRILJANT UITZICHT

Van cappuccino of lunch tot warme maaltijd: in ons restaurant kun je op elk moment van de dag heerlijk eten en drinken. Oók als je geen activiteiten hebt geboekt! Deze unieke eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht: op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark. Verse muntthee met huisgemaakte appeltaart of laptop voor je neus. Rust. Sfeer. En uiteraard gratis wifi. Ook ideaal voor wachtende ouders. En is het lekker weer? Dan kun je buiten, op de betonnen trap, heerlijk in het zonnetje zitten.

MENUKAART

Onze enthousiaste koks maken van élk gerecht iets bijzonders! Bekijk hier het menu online.

> Download hier onze menu kaart

veelzijdige FEESTZAAL

Jazeker: een sfeervolle feestzaal, met eigen bar en volop mogelijkheden vanuit ons restaurant, helemaal voor jullie. Feest!

Maak je eigen combinatie!

Een keuzemenu in ons restaurant, borrelen in de feestzaal, nagenieten aan een buffet, combineren met activiteiten. Het kan allemaal! Check de mogelijkheden bij horeca arrangementen.

met MEER DAN 16 PERSONEN?

Ben je met meer dan 16 personen? Dan maken wij een programma op maat. Check de mogelijkheden bij voor groepen. Desgewenst inclusief eten en drinken. Bespreek je wensen via 0229 34 33 33 of mail naar [email protected]

Heb je speciale wensen

Kom je met een groep van meer dan 16 personen of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met het team van Samcity via [email protected]. Wij helpen je graag verder!

+ CONTACT

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign