Boek nu Boek nu Restaurant - Genieten met briljant uitzicht - Samcity

GENIETEN
MET BRILJANT
UITZICHT

GENIETEN MET BRILJANT UITZICHT

Van cappuccino of lunch tot warme maaltijd. In ons restaurant kun je op elk moment van de dag heerlijk eten en drinken. Oók als je geen activiteiten hebt geboekt! Deze unieke eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark. Is het lekker weer? Dan kun je buiten, op de betonnen trap, heerlijk in het zonnetje zitten.

bedrijfsuitjes

De luxe lunch, het keuzemenu of ons buffet. Al onze activiteiten kunnen worden gecombineerd met onze horeca arrangementen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle mogelijkheden voor bedrijfsuitjes al op een rijtje gezet. Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Daarom zorgen we ervoor dat onze horeca precies op de hoogte is van het tijdschema en de keuze van de deelnemers. Het gemak van alles onder één dak. Er kan worden gekozen uit arrangementen met een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee óf arrangementen inclusief 3 drankjes

groepsuitjes

Met familie of vrienden en vriendinnen genieten van samen activiteiten doen en lekker eten en drinken in ons sfeervolle restaurant. Vrijgezellenfeest, babyshower, verjaardag of familiereünie. Wij hebben alle mogelijkheden voor groepsuitjes al op een rijtje gezet. Met een borrelplank, luxe lunch, high tea of keuzemenu wordt het volop genieten.

een uitje met het hele gezin 

Er lekker even helemaal uit zijn. Met zijn allen activiteiten doen of genieten van de blije koppies van de kids? Gezellig samen eten in ons restaurant. Combineer onze activiteiten met het lekkers van onze menukaart.

ideaal voor wachtende ouders

Rust, sfeer. En uiteraard gratis wifi. Ons restaurant is ideaal voor wachtende ouders. Verse muntthee met huisgemaakte appeltaart, lunch of laptop voor je neus. Onze menukaart biedt volop keus.

kinderfeestjes

Al onze kinderfeestjes zijn inclusief limo, chips en een kindermenu. Jullie gereserveerde tafel staat al klaar. Uiteraard kunnen de begeleiders ook gelijk mee eten. Bij de entreebalie ontvangen jullie het kindermenu keuzeformulier. Op dit formulier kan de keuze van de kids worden aangegeven. Het formulier mag worden ingeleverd in het restaurant. Hier kunnen de begeleiders ook meteen hun keuze van de menukaart doorgeven. Wel zo handig. Zo kunnen jullie gezellig samen eten.

horeca arrangementen

Al voor groepen vanaf 4 personen bieden wij horeca arrangementen. Check jouw keuze en groepsgrootte. Uiteraard hebben we ook aan de vegetariërs gedacht.

onze menukaart

Voor individuele bezoekers en de kleine groep biedt onze menukaart volop keus. Onze enthousiaste koks maken van élk gerecht iets bijzonders! Bekijk hier onze menukaart.

Onze unieke en sfeervolle eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark. Sfeervol restaurant voor individuele bezoekers óf gezellig samen eten tijdens een bedrijfs- of groepsuitje of kinderfeestje.

  • VAN HARTE WELKOM, OOK ZONDER ACTIVITEITEN
  • RUIMERE OPENINGSTIJDEN VOOR GROEPEN. MAATWERK MOGELIJK
  • ARRANGEMENTEN MET LUXE LUNCH, KEUZEMENU OF BUFFET
  • MOVIE & DINNER DEALS, ETEN BIJ SAMCITY EN NAAR DE VUE BIOSCOOP
Previous Next

High tea met vriendinnen. Volop genieten.

Previous Next

Voor overdag, een luxe lunch combineren met activiteiten voor een bedrijfs-of groepsuitje.

Previous Next

Napraten over de activiteiten met onze borrel and bites. Frisdrank, bier of wijn en rijk gevulde borrelplank.

Previous Next

Geniet van onze menukaart of van een van onze arrangementen met luxe lunch, keuzemenu of buffet.

Previous Next

Bij mooi weer kun je lekker buiten genieten op onze betonnen trap.

Previous Next

Kinderfeestjes, activiteiten en een kindermenu.

Previous Next

Gezellige feestzaal voorzien van alle faciliteiten.

Heb je speciale wensen

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

+ CONTACT

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel