Boek nu Boek nu Restaurant - Samcity

Check hier voorafgaand aan het boeken van je ticket en/of je bezoek alle info n.a.v. de Corona maatregelen vanaf 19 november.

GENIETEN
MET BRILJANT
UITZICHT

Deze unieke eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht: op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark.

  • VAN LUXE TOSTI TOT UITGEBREID 3 GANGEN DINER
  • MOOI WEER? HEERLIJK BUITEN ZITTEN OP DE BETONNEN TRAP
  • EERLIJKE EN SMAAKVOLLE INGREDIËNTEN
  • SPECIALE WENSEN? LAAT HET WETEN

GENIETEN MET BRILJANT UITZICHT

Van cappuccino of lunch tot warme maaltijd: in ons restaurant kun je op elk moment van de dag heerlijk eten en drinken. Oók als je geen activiteiten hebt geboekt! Deze unieke eetgelegenheid bevindt zich op de eerste etage en biedt prachtig uitzicht: op de omgeving én op het spectaculaire trampolinepark. Verse muntthee met huisgemaakte appeltaart of laptop voor je neus. Rust. Sfeer. En uiteraard gratis wifi. Ook ideaal voor wachtende ouders. En is het lekker weer? Dan kun je buiten, op de betonnen trap, heerlijk in het zonnetje zitten.

ACTIVITEITEN EN LEKKERS
Er lekker even helemaal uit zijn? Combineer onze activiteiten met het lekkers van onze menukaart.

MENUKAART
Onze enthousiaste koks maken van élk gerecht iets bijzonders!
Bekijk hier onze menukaart.

KOM JE MET EEN GROEP?
Kleine én grote groepen bieden wij allerlei arrangementen. Onze activiteiten gecombineerd met onze horeca arrangementen. Voor kinderpartijtjes, bedrijfs- familie- of vriendenuitjes of vergadersessies. Jumpen & lasergamen met het kindermenu. De escapegame met het keuzemenu. Vergaderen met de luxe lunch. Een mix van activiteiten en een buffet. Alle combi’s zijn mogelijk. Check de mogelijkheden bij  arrangementen.

 

Heb je speciale wensen

Neem dan contact op met het team van Samcity via reserveringen@samcity.nl of telefonisch via 0229-34 33 33. Wij helpen je graag verder!

+ CONTACT

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign