Boek nu Boek nu Pubquiz - Samcity - Té gekke uitjes voor elke groep.

Pubquiz

 

pubquiz

Is het tijd voor het jaarlijks bedrijfsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling, het hele bedrijf of met familie of vrienden? Kom bij Samcity de pubquiz spelen. Een ‘breinbattle’ vol uitdaging met collega’s, familie of vrienden, die je altijd al eens hebt willen verslaan. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. Het winnende team takes it all!

pubquiz breinbattle 

De pubquiz teams worden door jullie zelf samengesteld en bestaan uit 3 tot 4 personen. Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Elke pubquiz vraag moet door het team binnen 30 seconden worden beantwoord. Welk team heeft overall de meeste kennis? De pubquiz kan met 12 t/m 40 personen gespeeld worden en duurt 75 minuten.

eigen vragen pubquiz 

Het toevoegen van eigen vragen behoort tot de mogelijkheden. Verras je medespelers of tegenstanders met eigen vragen in de pubquiz. Hoe goed kent iedereen het bedrijf, de familie óf elkaar? Het is mogelijk per ronde 2 vragen aan te leveren. Dat zijn in totaal 6 vragen. Dit kunnen zowel open vragen als multiple choice vragen zijn. Vergeet niet bij deze laatste categorie ook de foute antwoorden door te geven. Verrassende vragen en antwoorden kunnen tot hilarische momenten leiden. Ook ontvangen we graag per vraag een toepasselijke afbeelding. Wel zo leuk!

arrangementen met pubquiz

We hebben de pubquiz al voor je gecombineerd met gezellig samen borrelen of lekker eten en drinken? Je kunt gebruik maken van één van onze arrangementen.

pubquiz combineren met andere activiteiten

Voor een compleet uitje is het ook mogelijk de pubquiz te combineren met één van onze andere activiteiten voor groepen. Lasergamen, één of twee heats. Onze escape activiteiten; de Battle- escaperoom of de Escapegame. Stap in de virtuele wereld van een bankoverval en speel onze VR Escapegame. Of ga de onderlinge strijd aan tijdens een workshop boogschieten in onze Shooting alley. Wil je de activiteiten combineren met onze luxe lunch, keuzemenu of buffet, kun je gebruik maken van ons activiteitenmix arrangement. Dit arrangement is geschikt voor grote groepen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen of Samcity te bezoeken voor een rondleiding en extra info? Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

bedrijfsuitje of groepsuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een uitje op maat. In overleg maken we een programma, dat voldoet aan al jouw wensen.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel