Boek nu Boek nu Parkeren en route - Samcity

Parkeren
& Route

Boek hier je ticket voor Valentine Friday!

parkeren en route

Route

Vanaf de A7 neem je afslag 8 (Hoorn). Rijd richting Hoorn en neem de 2e rotonde driekwart (3e afslag). Aan je rechterhand, tussen schaatsbaan De Westfries, hotel Van der Valk en de Vue bioscoop, vind je Samcity. Klik hier voor de route

Parkeren

Je kunt pal naast Samcity parkeren. Dit kost € 1,30 voor de hele dag. Verlaat je de parkeerplaats binnen een kwartier (kiss & ride), dan kun je gratis uitrijden. Tip: Bij ijsbaan de Westfries is parkeren de eerste vier uur gratis. De ijsbaan ligt op drie minuten loopafstand.

Trein

Op de website van de NS plan je je treinreis naar station Hoorn. Vanaf hier loop je in ongeveer 20 minuten naar Samcity. Vanaf het station kun je ook de buslijnen 133, 134 en 135 pakken om bij halte Van Dedemstraat uit te stappen. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen.

Wandelroute vanaf station Hoorn: Loopbrug over het spoor. Parkeerplaats oversteken. Bij Van Dedemstraat (pal voor het ziekenhuis) linksaf. Voorbij de AH lopen en rechtsaf bij de kruising. Grote kruising oversteken. Na zo’n 300 meter linksaf richting Blauwe Berg. Bocht naar rechts volgen en na de tennisbanen links aanhouden. Blijf langs het water lopen totdat je Samcity ziet.

Bus

Op NS station Hoorn kun je de buslijnen 133, 134 en 135 nemen om bij halte Van Dedemstraat uit te stappen. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen. Check hier de dienstregelingen

Fiets

Gezonde warming up! Via Hof van Holland, de woonwijk achter het Keern en naast de Blauwe Berg, rij je zo op Samcity af. De fietsenstalling is aan de achterkant. Via de doorgang in het scherm loop je naar de ingang van Samcity.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign