Boek nu Boek nu Personeelsfeest in de buurt - Samcity - Activiteiten en horeca

Personeelsfeest
in de buurt

 

personeelsfeest in de buurt

Is het tijd voor een personeelsfeest, een feestje met de afdeling of met het hele bedrijf in jouw buurt? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor personeelsfeesten, waar nog lang over nagepraat wordt. Voor kleine en grote groepen, bieden wij arrangementen. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een personeelsfeest op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het personeelsfeest te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in personeelsfeestjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het personeelsfeest dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist personeelsfeest volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd personeelsfeest al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod. Ook hebben we alle info over de organisatie van het personeelsfeest al voor je op een rijtje gezet.

checklist personeelsfeest in jouw buurt

  • Kies uit ons ruime aanbod het arrangement dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het personeelsfeest op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde arrangement en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie personeelsfeest in de buurt vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het personeelsfeest Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het personeelsfeest terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het personeelsfeest perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

activiteiten mix

Is de groep te groot voor één gekozen activiteit? Maak dan gebruik van ons Activiteitenmix arrangement. Onze Activiteitenmix arrangement is geschikt voor grote groepen t/m 125 personen. Rekening houdend met het aantal personen, kies je uit ons aanbod de activiteiten die jullie willen doen. Deze activiteiten kun je eenvoudig doorgeven via het reserveringsformulier. Je kunt kiezen uit één of twee activiteiten per persoon.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Heb je gekozen voor het Activiteitenmix arrangement en mogen de deelnemers zichzelf nog inschrijven voor de gekozen activiteit(en)? Dan ontvang je de intekenlijsten voor deze activiteiten. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie personeelsfeest op de dag zelf

En dan is de dag van het personeelsfeest zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Bij een grote groep met meerdere activiteiten vermelden we het programma en het teams op het scherm in de ontvangstruimte. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We maken een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het personeelsfeest. Altijd handig als jullie via social media of Google-review anderen laten weten over jullie te gekke personeelsfeest bij Samcity!

activiteiten personeelsfeest in jouw buurt

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken eventueel de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten. Er kan worden gekozen uit all-inclusive arrangementen met onbeperkt drinken óf arrangementen inclusief muntjes voor fris, bier, wijn en koffie of thee.

personeelsfeest op maat

Bij Samcity kun je kiezen voor een personeelsfeest op maat. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn NH. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug.

Samen met je collega's de strijd aangaan met andere collega's; wat was dit ontzettend leuk! Kortom een geweldig teamuitje!

Het personeelsuitje battle escaperoom, lasergame en keuzemenu was helemaal geweldig. Absolute aanrader!

Wat een geslaagd uitje bij Samcity! Escapegame, lasergamen en heerlijk eten in het gezellige restaurant. Het was top!

Heel leuk uitje gehad. Wij deden de escaperoom. Ontzettend leuk! En niet te vergeten heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Super geschikt als teambuilding locatie, de escape room battle daagt je uit het beste uit je team te halen.

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel