Boek nu Boek nu Over Ons - Samcity

Check hier voorafgaand aan het boeken van je ticket en/of je bezoek alle info n.a.v. de Corona maatregelen vanaf 19 november.

Over ons

Indoor sport plezier voor 2 tot 80 jaar!

Samcity staat voor sport, spanning, uitdaging én uiteraard gezelligheid voor twee- tot tachtigjarigen. Inspanning en ontspanning. De slogan luidt niet voor niets City Full of Fun.  

De ondernemers
Samcity is in 2018 opgezet door Jitty Kroezen en John Kleverlaan. Een gezamenlijke kennis had de ondernemers bij elkaar gebracht. Jitty zocht naar aansluiting op haar indoorspeeltuin Funfestijn in Medemblik. Ze dacht aan een trampolinepark. John wilde een kruisbestuiving met zijn online shop The Sportscave en had plannen voor een indoor BMX- en skatepark…  

Missie
De twee bleken dezelfde missie te hebben: de jeugd laten bewegen. Jitty: “Voor kinderen tot 18 jaar was er weinig spectaculairs in deze regio. Zij moeten actief plezier maken, hun energie kwijt kunnen, nieuwe sporten ontdekken en talenten ontwikkelen!” De plannen werden samengevoegd en flink uitgebreid tot een uniek geheel.  

Must-do
Op 10 november 2018 is Samcity geopend door Sam, de oudste zoon van Jitty. Naar hem is het park vernoemd omdat hij altijd Legosteden maakte waarin alles kon, als het maar leuk was. Cities full of fun. Voor de vier activiteiten van Samcity geldt deze arena als dé hotspot van Noord-Holland, maar ook een must-do voor liefhebbers en pro’s uit de rest van Nederland.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign