Boek nu Boek nu Meer dan 16 pers. - Samcity

Grote
groep?

Boek hier je ticket(s) voor onze evenementen!

Perfecte locatie voor grote groepen

Bij Samcity heb je alles onder één dak! Activiteiten voor alle leeftijden en eten en drinken. Dat maakt Samcity dé ideale locatie voor elk bedrijfsuitje, teambuildingsuitje, vrienden-, of familiefeest! Activiteiten combineren met borrelen in onze feestruimte of eten in ons sfeervolle restaurant! Voor grote groepen verzorgen wij graag een programma op maat. Afhankelijk van groepsgrootte en wensen combineren wij activiteiten met onze horeca arrangementen voor een onvergetelijk uitje, waar nog lang over nagepraat wordt!

mogelijkheden activiteiten groepen

battle escaperoom

Samen met collega’s, vrienden of familie laat je je vrijwillig opsluiten in een tattooshop. In de identieke kamer ernaast zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Via raadsels en cryptische omschrijvingen gaan jullie op zoek naar de sleutel… Welk team heeft de sterkste zenuwen en ontsnapt als eerste binnen één uur? Perfect voor teambuilding. Een escape en battle in één!

Prijs daluren (ma t/m do t/m 18.30 u + vrij t/m 17.00 u): €180,00
Prijs overige uren: €220,00
Aantal personen: 9-16
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 75 min.

lasergame

Ben jij klaar voor een battle met vrienden, familie of collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Maar liefst 500 m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Verloren? Speel een extra game en win de volgende bloedstollende strijd! Dit is ook mogelijk in toernooivorm met meerdere teams.

Prijs 1e heat: 10,00 P/P
Prijs 2e heat aansluitend: €5,00 P/P
Aantal: max. 16 personen per heat
Duur instructie + 1e heat: 20 min.
Duur 2e heat: 12 min.

escapegame

Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en.. cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd?

Prijs: 12,50 P/P
Aantal: 10-24 personen
Duur: +/- 75 min.

pubquiz

Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all!

Prijs: €7,50 P/P
Aantal: 20-50 personen
Duur: +/- 75 min.

horeca arrangementen

Maak je programma compleet en combineer activiteiten met onze horeca arrangementen.
Een borrelarrangement, lunch, keuzemenu of buffet.. alles is mogelijk!
Check onze horeca arrangementen voor alle mogelijkheden.

programma op maat

Afhankelijk van groepsgrootte en wensen maken wij graag een programma op maat voor elk geslaagd feest of uitje!  Geef je wensen door via een mail naar [email protected]
Bellen naar 0229 34 33 33 kan natuurlijk ook. Heb je nog vragen of wil je Samcity van te voren bezoeken?
Laat het weten. Wij helpen je graag!

 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign