Boek nu Boek nu Lessen en sporten - Trampolinepark en BMX & Skatepark - Samcity

LESSEN en sporten

lessen en sporten

Hoe beter je wordt, hoe meer plezier je aan je sport beleeft. Als jij lef, enthousiasme en doorzettingsvermogen meebrengt, brengen onze professionele instructeurs jou naar the next level! Zowel in ons trampolinepark als in ons BMX & Skatepark hebben wij een ruim aanbod voor lessen en sporten. 

trampolinepark

JUMPTRICKS
In ons trampolinepark kun je Jumplessen volgen. Jumplessen of lessen Jumptricks worden gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Er zijn twee groepen: Jumptricks (7-12 jaar) en Jumptricks (12+). Individueel sporten maakt Jumptricks geschikt voor elk kind! Check hier alle info over de lessen en het aanmelden voor een proefles.

FIT JUMP
Wil je jezelf fit trainen tijdens Jumping fitness? Jumping fitness of Fit Jump 18+ is mogelijk op donderdag. Sporten met een hoge fun factor! Trainen in circuitvorm onder begeleiding van de instructeur. Vergeet jezelf daarbij niet uit te dagen. Fit Jump is geschikt voor alle niveaus. Check hier alle info over Jumping fitness en het aanmelden voor een proefles.

BMX & skatepark

LESSEN STUNTSTEP, BMX EN SKATEBOARD
In ons BMX & Skatepark kun je lessen stuntstep, skateboard of BMX volgen. De minimum leeftijd voor de lessen is 7 jaar. Check hier alle info over de lessen en het aanmelden voor een proefles. De lessen zijn inclusief gebruik materiaal en bescherming. Uiteraard kun je tijdens jouw les ook gebruik maken van je eigen materiaal. Volg je lessen in ons skatepark en schaf je een BMX, stuntstep of skateboard aan in onze skateshop, hebben wij een mooie aanbieding voor je. Je ontvangt eenmalig 10 % korting.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel