Boek nu Boek nu Lasergame Hoorn, unieke 500 m2 arena The lost City - Samcity

Lasergame
Hoorn

Enter the darkness. Zet al je zintuigen op scherp. Strategieën? Vergeet ze maar. In deze unieke, 500 m2 grote verloren stad telt maar één ding: overleven en ondertussen het vijandige team uitschakelen. Lasergamen to the MAXX! Verloren? Boek een extra game en speel een 2e heat!

 

  • Voor 4 t/m 16 personen. Boek je 2e heat met korting!
  • Ruim aanbod vergaderen en lasergamen.
  • Perfect voor bedrijfs- en groepsuitjes. Mega teambuilding!
  • Kinderfeestjes. Combineer lasergame met alle activiteiten!

laserGAMEN in hoorn

Stap in de duistere wereld van de Lost City van Samcity in Hoorn. Mysterieuze doorgangen, sneaky schuilplekken en special effects met lasers, blacklight en rook. Diepe klanken uit de Bose-installatie persen de adrenaline verder tot in elke vezel van je lichaam. Je jaagt door. Hart in de keel, vertrouwend op die supersnelle gun in je handen. Schiet met scherp. Blijf buiten schot en win de bloedstollende strijd om de verloren stad! Lasergame to the MAXX. Eén of twee heats. Voor kinderfeestjes, bedrijfs- en groepsuitjes en vergaderarrangementen. Lasergamen is een unieke ervaring en spectaculaire belevenis voor jong én oud!

kinderfeestjes lasergame hoorn

Elke kinderfeestje in Samcity kan worden gecombineerd met lasergamen.  Eén of twee heats voor een uitdagend en mega spannend kinderfeestje.

Bedrijfsuitjes

Lasergamen is leuk voor jong én oud en is mogelijk voor al onze bedrijfsuitjes. Altijd al eens je collega’s willen verslaan tijdens een lasergame battle? Bij meer dan 16 personen is lasergamen ook  mogelijk in toernooivorm.

groepsuitjes

Vrijgezellenfeest, babyshower, vrienden & vriendinnenuitjes. Combineer al onze activiteiten met het lekkers van onze horeca en lasergamen. Voor elk groepsuitje. Succes verzekerd!

vergaderen bij samcity

Vergaderen bij Samcity kan worden uitgebreid met een activiteit. Lasergamen voor de perfecte afwisseling van vergaderen en ontspanning. Teambuilding ten top! Check voor meer info onze vergaderarrangementen.

Previous Next

500 m2 lasergame arena. The lost city!

Previous Next

Twee teams. Vanaf 4 t/m 16 personen.

Previous Next

Kinderfeestjes

Previous Next

Ready for battle met collega's?

Previous Next

Lasergamen Hoorn. Strategie bepalen...

Previous Next

Instructie en begeleiding van onze gamemaster.

Previous Next

Uitslag bekijken én ophalen in het restaurant op de 1e verdieping.

Previous Next

Lasergamen. Special effects, blacklight, music...

Previous Next

Aanvallen en .. dekking zoeken.

Previous Next

Lasergamen. Totale beleving..

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel