Boek nu Boek nu Kadobonnen Samcity - Voor een actief en uitdagend kado! - Samcity

Vanaf 1 december is Samcity 7 dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur!
Check hier voorafgaand aan je bezoek onze Corona maatregelen

Kadobonnen
Samcity

KADOBONNEN samcity

Verjaardag, geslaagd of een andere reden voor het geven van een kado? Geef een kadobon van Samcity. Een kadobon van Samcity is leuk om te geven én te krijgen. Voor jong en oud. Voor een vast bedrag of een activiteit. Een actief, sportief en uitdagend kado. Met een Samcity kadobon maak je iedereen blij. Er zijn online kadobonnen via onze website én offline kadobonnen bij onze entreebalie verkrijgbaar. Zowel de offline al online kadobonnen zijn te besteden voor ál onze activiteiten.

online kadobonnen

Via onze website zijn online kadobonnen verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig aan te schaffen. Na aanschaf ontvang je de kadobon in je mailbox. De bon is speciaal ontworpen om te printen en te geven. Je kunt de bon uiteraard ook kado doen via de mail. Perfect voor een kado op afstand. Er zijn kadobonnen van alle activiteiten, die via onze website geboekt kunnen worden. Een bon voor een Free jump of Double jump in ons trampolinepark. Een Free ride in het BMX & Skatepark. Twee lasergame heats of een bon voor één van onze escaperooms. Ook is het mogelijk een kadobon t.w.v. €10,00, €15,00 €20,00 of €25,00 aan te schaffen. Deze bonnen kunnen verzilverd worden voor activiteit(en). Elke bon heeft een unieke code, die eenmalig kan worden verzilverd bij een online boeking. De kadobonnen kunnen niet in de online SC Skateshop verzilverd worden.

offline kadobonnen

Bij de entreebalie in Samcity kun je kadobonnen aanschaffen voor elk bedrag vanaf €7,50. Je kunt ook kiezen voor een kadobon voor een activiteit. Met de bij de entreebalie aangeschafte kadobonnen kan niet online worden geboekt. Er kan alleen in Samcity zelf mee worden betaald.  De kadobonnen zijn ook verkrijgbaar in een feestelijk Kidsclub pakket. Een feest om te geven en te krijgen. Join the Kidsclub! Lees hier alle info over onze Samcity kidsclub.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign