Boek nu Boek nu Kadobonnen en kadopakketten Samcity - Geef een actief kado - Samcity

Kadobonnen en kadopakketten
Samcity

KADOBONNEN en kadopakketten samcity

Is er iemand jarig of geslaagd óf heb je een andere reden voor het geven van een kado? Een kadobon van Samcity is leuk om te geven én te krijgen. Voor jong en oud. Voor een vast bedrag of een activiteit. Er zijn online kadobonnen via onze website én offline kadobonnen bij onze entreebalie verkrijgbaar. Zowel de offline als online kadobonnen zijn te besteden voor ál onze activiteiten. Vind je het leuk een bon in een  kadopakket te geven? Bij de entreebalie kun je een compleet Free jump én Free ride kadopakket aanschaffen. Dit pakket kun je naar wens uitbreiden.

online kadobonnen

Via onze website zijn online kadobonnen verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig aan te schaffen. Na aanschaf ontvang je de kadobon in je mailbox. De bon is speciaal ontworpen om te printen en te geven. Je kunt de bon uiteraard ook kado doen via de mail. Perfect voor een kado op afstand. Er zijn kadobonnen van alle activiteiten, die via onze website geboekt kunnen worden. Een bon voor een Free jump of Double jump in ons trampolinepark. Een Free ride in het BMX & Skatepark. Twee lasergame heats of een bon voor één van onze escaperooms. Ook is het mogelijk een kadobon t.w.v. €10,00, €15,00 €20,00 of €25,00 aan te schaffen. Deze bonnen kunnen verzilverd worden voor activiteit(en). Elke bon heeft een unieke code, die eenmalig kan worden verzilverd bij een online boeking. De kadobonnen kunnen niet in de online SC Skateshop verzilverd worden.

offline kadobonnen

Bij de entreebalie in Samcity kun je kadobonnen aanschaffen voor elk bedrag vanaf €7,50. Je kunt ook kiezen voor een kadobon voor een activiteit. Met de bij de entreebalie aangeschafte kadobonnen kan niet online worden geboekt. Er kan alleen in Samcity zelf mee worden betaald.  De kadobonnen zijn ook verkrijgbaar in een feestelijk Kidsclub pakket. Een feest om te geven en te krijgen. Join the Kidsclub! Lees hier alle info over onze Samcity kidsclub.

kadopakketten

Bij de entreebalie zijn complete kadopakketten verkrijgbaar, die naar eigen wens zijn uit te breiden met bijv. een Samcity T-shirt of bidon. Met de kadobonnen in de pakketten kan online een Free jump of een Free ride worden geboekt.

Free jump kadopakket €15,00
Kadobon t.w.v. een Free Jump (€11,00)
Antislipsokken
Samcity tas
Samcity ballon

Free ride kadopakket €10,00
Kadobon t.w.v. een Free ride (€6,00)
Samcity cap
Samcity tas
Samcity ballon

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel