Boek nu Boek nu High tea in West-Friesland - Samcity - Groepsuitjes voor elke groep

High tea in West-Friesland

 

High Tea in West-Friesland

Ben jij op zoek naar een gezellige middag met vriendinnen? Dan is een high tea bij Samcity echt iets voor jou! Samen genieten van een uitgebreide selectie aan heerlijke zoete en hartige hapjes en natuurlijk onbeperkt thee drinken.

Thee & lekkernijen

Tijdens onze tea party serveren we allerlei lekkernijen, zoals  wraps, broodjes en taart. Alles wordt vers bereid met de beste ingrediënten.

Combineer de High tea in West-Friesland met onze activiteiten

Combineer deze middag met één van onze activiteiten, zoals lasergamen of boogschieten. Zo maak je er echt een complete en gezellige middag met de meiden van!

VANAF 6 PERSONEN

Onze gezellige middag vol lekkere hapjes en drankjes is beschikbaar vanaf 6 personen en is te reserveren op verschillende dagen en tijden. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plekje en geniet van een heerlijke en gezellige middag bij Samcity in West-Friesland! Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om jou en je gezelschap te ontvangen en te verwennen met de lekkerste hapjes en drankjes. Kom langs en geniet!

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel