Boek nu Boek nu Groepsuitjes Samcity - Activiteiten, restaurant en feestruimte

Groepsuitjes

groepsuitjes

Is het tijd voor het jaarlijks groepsuitje, een feestje met de afdeling, familie of met vrienden en vriendinnen? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Zowel voor kleine als grote groepen bieden wij groepsarrangementen. Een vrijgezellenfeest, babyshower, familiereünie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het groepsarrangement voor jullie. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw groepsarrangement er niet tussen of wil je liever een groepsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het groepsuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in groepsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het groepsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist groepsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje al voor je gecombineerd. Ook hebben we alle info over de organisatie van het groepsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsuitje

  • Kies uit ons ruime aanbod het groepsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het groepsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde groepsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie groepsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje. Bij grote groepen sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren voorafgaand aan het groepsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het groepsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

groepsactiviteiten

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg en maken de winnaars bekend. Er kan gekozen worden uit de volgende activiteiten voor groepen: (Battle) escaperoom, Escapegame, Lasergame, VR Escapegame, Boogschieten in de Shooting Alley, Dodgeball op trampolines, Pubquiz, Muziekbingo, Quiz in de Mix of Treasure Hunt The Game (outdoor).

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

groepsuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een groepsuitje op maat. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn NH. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiereünie, vriendinnenuitje, uitje met de hele familie, huwelijksfeest, babyshower, afdelingsborrel

  • TE GEKKE UITJES VOOR ELKE GROEP VANAF 4 PERSONEN
  • ACTIVITEITEN EN GENIETEN IN ONS RESTAURANT
  • ALLES ONDER ÉÉN DAK. RUIME PARKEERGELEGENHEID
  • PERFECTE LOCATIE VOOR FAMILIE UITJES VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Wij hebben een GEWELDIGE familiedag gehad bij Samcity! Met ruim 85 familieleden werden we ontvangen met koffie/ thee en gebak in de gezellige feestzaal. Onze activiteiten bestonden uit: boogschieten, lasergamen, battle escaperoom, escapegame en voor de kleintjes trampoline springen. Wat een feest voor jong EN oud: iedereen heeft echt genoten! We kregen van Samcity ook nog een ingelijste foto van de hele familie. Een mooie herinnering aan een supergezellige dag!

Familie Klaver

Wat een fantastische locatie voor een familiereünie voor alle leeftijden. Het was een topdag!

Ingrid Diekema

Geweldige dag gehad hier met onze vriendengroep! Vriendelijke mensen en een heel goed georganiseerde dag. Voor jong en oud de moeite waard.

Ilse Teunissen

Met Esbaco team R&D voor teambuilding bij Samcity geweest. Wij hebben hier een geweldige middag/avond gehad. Zowel de Escaperoom als wel het Lasergamen waren topactiviteiten. Daarnaast gezellig gegeten en gedronken in het restaurant. Kortom: alles voor een geslaagd teamuitje onder 1 dak.

Bastian ten Voorde

We hebben een heel geslaagde dag bij Samcity gehad. We zijn heel blij dat we ons 50-jarig huwelijksfeest hier hebben gevierd met onze kinderen en kleinkinderen.

Loek en Narda van Lochem

Aardige ontvangst, iedereen was op de hoogte van mijn wensen én een prima bediening.

Karen Mollema

Met vriendinnen (+/- 25jr.) hebben wij een middag doorgebracht bij Samcity. Speciaal voor ons is er een arrangement samengesteld met escaperoom, luxe lunch, trampolinepark en een borrel. Dit alles lastminute omdat we eigenlijk buitenactiviteiten gepland hadden staan, die niet konden doorgaan door de slechte weersverwachting. Alles was super goed geregeld en schoon en het personeel was erg vriendelijk. Absoluut een aanrader!

Marieke Sjabbens

Wij hadden een familiedag en begonnen met de luxe lunch daarna de escaperoom en de pubquiz. Met een buffet afgesloten. Geweldige organisatie en goed eten. Prettig personeel. Zeer tevreden.

Jeannette Kooiman

We hebben een fantastisch feest gehad bij Samcity ter ere van ons 50-jarig huwelijk. Alle aanwezigen hebben van het begin tot het eind genoten. Perfecte locatie, leuke activiteiten voor jong en oud. Verzorging en buffet waren overheerlijk

Jan en Tineke Rustenburg

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel