Boek nu Boek nu Groepsuitje Samcity - Activiteiten, restaurant en feestruimte

Groepsuitjes

groepsuitjes

Is het tijd voor een groepsuitje met vrienden, vriendinnen of familie? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Voor kleine en grote groepen, zelfs inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Een vrijgezellenfeest, babyshower, familiereünie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het arrangement voor jullie. Voor hele grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een groepsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het groepsuitje te organiseren. Altijd een klus. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in groepsuitjes voor élke groep. Klein en groot. Wij maken het organiseren van het groepsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist groepsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod groepsuitjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het groepsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsuitjes

  • Kies uit ons ruime aanbod het groepsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het groepsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde groepsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Kom je met een grote groep en wil je voorafgaand aan het reserveren overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie groepsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje.

activiteiten groepsuitje

Wij bieden een ruim aanbod activiteiten voor groepen. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten.

groepsuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een groepsuitje op maat. Zo maken onze feestzaal, restaurant én activiteiten voor kinderen én volwassenen Samcity perfect voor een familiereünie. In overleg maken we een programma dat voldoet aan alle wensen.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

vriendenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiereünie, vriendinnenuitje, uitje met de hele familie, huwelijksfeest, babyshower, afdelingsborrel

  • TE GEKKE UITJES VOOR ELKE GROEP VAN 4 TOT 200 PERSONEN
  • ACTIVITEITEN EN GENIETEN IN ONS RESTAURANT
  • ALLES ONDER ÉÉN DAK. RUIME PARKEERGELEGENHEID
  • PERFECTE LOCATIE VOOR FAMILIE UITJES VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Wij hebben een GEWELDIGE familiedag gehad bij Samcity! Met ruim 85 familieleden werden we ontvangen met koffie/ thee en gebak in de gezellige feestzaal. Onze activiteiten bestonden uit: boogschieten, lasergamen, battle escaperoom, escapegame en voor de kleintjes trampoline springen. Wat een feest voor jong EN oud: iedereen heeft echt genoten! We kregen van Samcity ook nog een ingelijste foto van de hele familie. Een mooie herinnering aan een supergezellige dag!

Familie Klaver

Wat een fantastische locatie voor een familiereünie voor alle leeftijden. Het was een topdag!

Ingrid Diekema

Geweldige dag gehad hier met onze vriendengroep! Vriendelijke mensen en een heel goed georganiseerde dag. Voor jong en oud de moeite waard.

Ilse Teunissen

Met Esbaco team R&D voor teambuilding bij Samcity geweest. Wij hebben hier een geweldige middag/avond gehad. Zowel de Escaperoom als wel het Lasergamen waren topactiviteiten. Daarnaast gezellig gegeten en gedronken in het restaurant. Kortom: alles voor een geslaagd teamuitje onder 1 dak.

Bastian ten Voorde

We hebben een heel geslaagde dag bij Samcity gehad. We zijn heel blij dat we ons 50-jarig huwelijksfeest hier hebben gevierd met onze kinderen en kleinkinderen.

Loek en Narda van Lochem

Aardige ontvangst, iedereen was op de hoogte van mijn wensen én een prima bediening.

Karen Mollema

Met vriendinnen (+/- 25jr.) hebben wij een middag doorgebracht bij Samcity. Speciaal voor ons is er een arrangement samengesteld met escaperoom, luxe lunch, trampolinepark en een borrel. Dit alles lastminute omdat we eigenlijk buitenactiviteiten gepland hadden staan, die niet konden doorgaan door de slechte weersverwachting. Alles was super goed geregeld en schoon en het personeel was erg vriendelijk. Absoluut een aanrader!

Marieke Sjabbens

Wij hadden een familiedag en begonnen met de luxe lunch daarna de escaperoom en de pubquiz. Met een buffet afgesloten. Geweldige organisatie en goed eten. Prettig personeel. Zeer tevreden.

Jeannette Kooiman

We hebben een fantastisch feest gehad bij Samcity ter ere van ons 50-jarig huwelijk. Alle aanwezigen hebben van het begin tot het eind genoten. Perfecte locatie, leuke activiteiten voor jong en oud. Verzorging en buffet waren overheerlijk

Jan en Tineke Rustenburg

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel