Boek nu Boek nu Groepsuitje Samcity - Ruim aanbod, activiteiten, horeca en feestruimte

Vanaf 1 december is Samcity 7 dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur!
Check hier voorafgaand aan je bezoek onze Corona maatregelen

Groepsuitjes

groepsuitjes

Is het tijd voor het jaarlijks groepsuitje, een teambuilding sessie, een feestje met de afdeling, met familie of met vrienden en vriendinnen? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Zowel voor kleine als grote groepen, zelfs inclusief het hele gezin, bieden wij arrangementen. Een vrijgezellenfeest, babyshower, familiereünie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het arrangement voor jullie. Voor hele grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een groepsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het groepsuitje te organiseren. Altijd een hele klus. Het moet iets zijn dat iedereen leuk vindt. Geschikt voor alle leeftijden. Voor mannen en vrouwen. Alles op één locatie. En tja, wat doen we als het regent… Dus het liefst op een indoorlocatie. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in groepsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het groepsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist groepsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod groepsuitjes. Ook hebben we alle info over de organisatie van het groepsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsuitjes

  • Kies HIER uit ons ruime aanbod het groepsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het groepsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde groepsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-33 33 34 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie groepsuitje vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het groepsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het groepsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend. Wel zo praktisch.

organisatie groepsuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het groepsuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Iedereen heeft er zin in. Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • Onze host ontvangt jullie bij onze entreebalie. Als de groep compleet is, gaan we naar de ontvangstruimte.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken. Onze instructeur(s) worden aan jullie voorgesteld.
  • Moments to remember! We starten met een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het groepsuitje. Altijd handig als jullie via social media of Google-review anderen laten weten over jullie te gekke uitje bij Samcity!

activiteiten groepsuitje

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste en ervaren instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg, leggen de uitslag vast en maken eventueel de winnaars bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten. Onze groepsarrangementen zijn inclusief 3 drankjes of een 2 uur durend drankarrangement voor onbeperkt gebruik van frisdrank, bier, wijn, koffie en thee. Wel zo handig!

groepsuitje op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een groepsuitje op maat. Zo maken onze feestzaal, restaurant én activiteiten voor kinderen Samcity perfect voor een Sinterklaasfeest op locatie. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

Wat een fantastische locatie voor een familiereünie voor alle leeftijden. Het was een topdag!

Ingrid Diekema

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign