Boek nu Boek nu Groepsuitje Teambuilding - Samcity - Activiteiten en horeca

Groepsuitje
teambuilding

groepsuitje teambuilding

Is het tijd voor een teambuilding sessie met de afdeling, met familie of met vrienden en vriendinnen? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles onder één dak voor groepsuitjes, waarbij teambuilding centraal staat. Zowel voor kleine als grote groepen bieden wij arrangementen. Een teamuitje, vrijgezellenfeest, familiereünie of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het arrangement voor jullie. Voor hele grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw arrangement er niet tussen of wil je liever een groepsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het teambuildingsuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in teambuildingsuitjes voor élke groep. Onder begeleiding van onze enthousiaste en ervaren instructeurs ga je met én tegen elkaar strijden. Al onze activiteiten zijn gericht op teambuilding. Wij maken het organiseren van het uitje zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist volgen. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd teambuildingsuitje al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons ruime aanbod. Ook hebben we alle info over de organisatie al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsuitjes teambuilding

  • Kies uit ons ruime aanbod het groepsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het groepsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde groepsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie groepsuitje teambuilding vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje. Ook sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren een week voorafgaand aan het groepsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het groepsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Ook belangrijk voor teambuilding! Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

intekenlijsten activiteiten

Wij sturen de intekenlijsten voor de gekozen activiteiten mee met de bevestigingsmail. Wel zo handig. Zo kunnen de teams voorafgaand aan het uitje al gemaakt worden. De teamindeling kan een belangrijke rol spelen bij de teambuilding. Zo zijn de gekozen activiteiten en de teams voorafgaand aan het bezoek bekend. Bij onze groepsactiviteiten vind je alle info over de activiteiten.

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

organisatie groepsuitje op de dag zelf

En dan is de dag van het groepsuitje zelf aangebroken. Gezonde spanning… Elkaar uitdagen. Zat ik nou met jou in het team of strijd ik straks tegen jou? Eén ding is zeker. Bij Samcity zijn wij er klaar voor om jullie te ontvangen!

  • Wij verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • We ontvangen  jullie bij onze entreebalie.
  • Het programma wordt doorgenomen. De teams worden besproken.
  • Moments to remember! We maken een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering! Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop van het groepsuitje. Altijd handig als jullie via social media of Google- review anderen laten weten over jullie te gekke uitje bij Samcity!

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

groepsuitje teambuilding op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een programma op maat.  In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel