Boek nu Boek nu Groepsarrangement Westfriesland - Samcity - Ruim aanbod

Groepsarrangement
Westfriesland

groepsarrangement westfriesland

Is het tijd voor het jaarlijks groepsuitje, een feestje met de afdeling, familie of met vrienden en vriendinnen? Met een ruim aanbod aan activiteiten, een feestruimte en een sfeervol restaurant heeft Samcity in Westfriesland alles onder één dak voor groepsuitjes, waar nog lang over nagepraat wordt. Zowel voor kleine als grote groepen bieden wij groepsarrangementen. Een vrijgezellenfeest, babyshower, familiereünie, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid? Wij hebben het groepsarrangement voor jullie. Voor grote groepen behoort Samcity Exclusief tot de mogelijkheden. Zit jouw groepsarrangement er niet tussen of wil je liever een groepsuitje op maat? Ook dat is mogelijk.

totaal ontzorgen 

Daar zit je dan. Oriënterend. Het is jouw taak het groepsuitje te organiseren. Bij Samcity hebben we ons gespecialiseerd in groepsuitjes voor élke groep. Wij maken het organiseren van het groepsuitje dan ook zo makkelijk mogelijk. Géén urenlange voorbereiding en op zoek naar ideeën, maar eenvoudig onze checklist groepsuitjes volgen en op de dag zelf volop samen genieten. Zo hebben wij alle mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje al voor je gecombineerd. Ook hebben we alle info over de organisatie van het groepsuitje al voor je op een rijtje gezet.

checklist groepsarrangement west friesland

  • Kies uit ons ruime aanbod het groepsuitje dat bij jullie past.
  • Reserveer het gekozen arrangement online via het reserveringsformulier.
  • Heb je speciale wensen? Deze kunnen toegevoegd worden via de opmerkingen.
  • Wij checken de beschikbaarheid van de activiteiten. Het is daarom handig het groepsuitje op tijd te reserveren.
  • Je ontvangst z.s.m. de bevestigingsmail met alle info over het gereserveerde groepsuitje en de organisatie vooraf en op de dag zelf.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Samcity bezoeken voor een rondleiding, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag. Vergeet niet eerst een afspraak te maken. Dat kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl

organisatie groepsarrangement vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel voor de gekozen activiteiten als voor de horeca. In de bevestigingsmail van de reservering ontvang je het programma en het tijdschema voor het groepsuitje. Bij grote groepen sturen we inteken- en keuzeformulieren voor de activiteiten en de horeca. Wij vragen jullie alle formulieren voorafgaand aan het groepsuitje terug te sturen. Zo hebben wij alle tijd ons voor te bereiden om het groepsuitje perfect te laten verlopen. Bij jullie kan de voorpret gaan beginnen. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

groepsactiviteiten

Bij alle activiteiten zijn onze enthousiaste instructeurs aanwezig. Zij begeleiden de activiteiten, zorgen dat iedereen in het juiste team zit, geven uitleg en maken de winnaars bekend. Er kan gekozen worden uit de volgende activiteiten voor groepen: (Battle) escaperoom, Escapegame, Lasergame, VR Escapegame, Boogschieten in de Shooting Alley, Dodgeball op trampolines, Pubquiz, Muziekbingo, Quiz in de Mix of Treasure Hunt The Game (outdoor).

keuzemenu formulier

Voor arrangementen met ons keuzemenu sturen wij het keuzemenu formulier toe. Zo is van alle deelnemers de keuze voor het voor-, hoofd- en het nagerecht bekend.

het gemak van alles onder één dak

Onze horeca is precies op de hoogte van jullie keuze voor het eten en het tijdschema. Het gemak van alles onder één dak. Er hoeft op de dag zelf niet meer van locatie gewisseld te worden en ook niets meer geregeld te worden. In ons sfeervolle restaurant gaan jullie heerlijk genieten van lekker samen eten.

groepsarrangement op maat

Bij Samcity kun je ook kiezen voor een groepsuitje op maat. In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen.

bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn, in West Friesland. Dit maakt Samcity eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Wat een fantastische locatie voor een familiereünie voor alle leeftijden. Het was een topdag!

Ingrid Diekema

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel