Boek nu Boek nu Groepsactiviteiten - Voor elk groepsuitje - Samcity.

Vanaf 1 december is Samcity 7 dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur!
Check hier voorafgaand aan je bezoek onze Corona maatregelen

Groepsactiviteiten

groepsactiviteiten

Of je nu met een kleine óf grote groep komt. Met een bedrijf, vereniging of club, vrienden of familie. Wij bieden groepsactiviteiten voor elke groep! Wil je onze activiteiten combineren met eten en drinken? Maak een keuze uit ons ruime aanbod  bedrijfsuitjes en groepsuitjes voor groepen vanaf 10 personen. In deze arrangementen hebben wij onze activiteiten al gecombineerd met de horeca arrangementen voor groepen. Wel zo makkelijk. Lees hier hoe je een bedrijfsuitje héél eenvoudig organiseert. Voor hele grote groepen bieden wij Activiteitenmix arrangementen. Een mix van groepsactiviteiten gecombineerd met onze luxe lunch of een buffet. Kom je met een kleine groep? Uiteraard kunnen onze groepsactiviteiten ook los geboekt of gereserveerd worden en gecombineerd met het lekkers van onze menukaart. 

ESCAPEROOM

Foute boel! Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck?

Prijs daluren (ma t/m do t/m 18.30 u + vrij t/m 17.00 u): €90,00
Prijs overige uren: €110,00
Aantal personen: 4-8
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 75 min.

BATTLE ESCAPEROOM

Je zit opgesloten in een onheilspellende tattooshop. Foute boel! Alle kans dat je slachtoffer wordt van de ontslagen leerling-tatoeëerder, die zichzelf na sluitingstijd toegang verschaft tot Samcity. Deze leerling heeft een voorliefde voor experimenteren op wildvreemden. Hij ziet zijn tattoos als trofeeën. Het is duidelijk! Hier moet je zo snel mogelijk weg. Dat betekent samenwerken met je vrienden, familie, collega’s of andere lotgenoten. Raadsels oplossen, cryptische omschrijvingen ontrafelen, uitvinden waar de sleutel ligt en je hebt maar een uur de tijd! Zie dan je hoofd maar eens koel te houden… Wat gaat het worden? Escaped of Still Stuck? In de identieke kamer ernaast zijn je tegenspelers in exact dezelfde situatie terechtgekomen. Welk team heeft de sterkste zenuwen en ontsnapt als eerste of komt het verst?

Prijs daluren (ma t/m do t/m 18.30 u + vrij t/m 17.00 u): €180,00
Prijs overige uren: €220,00
Aantal personen: 9-16
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duur: +/- 75 min.

ESCAPEGAME

Team escape in meerdere teams. Je zit vast aan het pand en aan je teamgenoten met handboeien en cijfersloten. Je gaat op een zoektocht door Samcity. Vind jij de codes om je teamleden los te spelen? Samenwerken is cruciaal. Haast is geboden. Maar is dit altijd verstandig? Kunnen doordenken, opmerkzaamheid en inzicht zijn vereist. Welk team speelt als eerste alle teamleden vrij en komt als winnaar uit de strijd? Perfecte groepsactiviteit!

Prijs: €12,50 P/P
Aantal: 10-24 personen
Duur: +/- 75 min.

LASERGAME

Ben jij klaar voor een battle met vrienden, familie of collega’s die je stiekem altijd al eens had willen verslaan? Onze unieke Lost City biedt jou de ultieme kans! Vertrouwend op de gun in je handen. Maar liefst 500 m2 vol special effects en mysterieuze doorgangen staan garant voor een buitengewoon spectaculaire belevenis. Verloren? Speel een extra game en win de volgende bloedstollende strijd! Dit is ook mogelijk in toernooivorm als groepsactiviteit met meerdere teams.

Prijs 1e heat: €10,00 P/P
Prijs 2e heat aansluitend: €5,00 P/P
Aantal: max. 16 personen per heat
Duur instructie + 1e heat: 20 min.
Duur 2e heat: 12 min.

SHOOTING ALLEY

Heb jij de vaste hand en het scherpe oog van Robin Hood? Tijdens de workshop boogschieten leert onze instructeur je om te gaan met pijl en boog. Improve your skills! Houding, richten en schieten. Na het oefenen is het tijd voor het serieuze werk. Stay focussed! Wie schiet de meeste pijlen in de roos op het blazoen?

Prijs: €15,00 P/P
Aantal: 6-16 personen
leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur workshop: 45 min.

PUBQUIZ

Beeld, geluidsfragmenten en vragen. Beantwoord elke vraag binnen 30 seconden. Welk team heeft overall de meeste kennis? De quiz bestaat uit drie rondes; film en televisie, sport en reclame, muziek en algemeen. Specialisten in je team en variatie in leeftijd levert ongetwijfeld de meeste punten op. The winner takes it all! Eigen vragen toevoegen, behoort tot de mogelijkheden. Hoe goed ken jij je collega’s, vrienden of familie? Dé groepsactiviteit voor grote groepen.

Prijs: €10,00 P/P
Aantal: 20-50 personen
Duur: +/- 75 min.

TRAMPOLINEPARK

Voor de totale ontspanning én inspanning losgaan in ons 1200 m2 trampolinepark. Jumpen op allerlei trampolines, dunken in de basketbalzone of trefbal spelen in de dodgeballzone. Je sprongen op safe oefenen met de jumptowers en Big Airbags. Hier kan alles!

Prijs incl. antislipsokken: €12,00 P/P
Aantal: max 100 personen
Duur: 1 uur

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign