Boek nu Boek nu Vergaderzaal - Samcity - vergaderen inclusief activiteiten

vergaderzaal

vergaderzaal

Een vergadering of presentatie in onze vergaderzaal. Een serieuze bespreking of tijd voor teambuilding. Wij hebben hét vergaderarrangement voor jullie. Alle combi’s van vergaderen inclusief activiteiten voor teambuilding of ontspanning én horeca arrangementen zijn mogelijk. 

VERGADEREN EN ACTIVITEITEN

Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Onze vergaderzaal biedt alle faciliteiten. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Ook hebben wij diverse activiteiten voor dé perfecte afwisseling van een vergadering of presentatie én ontspanning.

extra activiteiten

Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met al onze activiteiten. Totale ontlading tijdens het jumpen op trampolines. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat, escapegame, escaperoom of VR escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een boogschiet workshop. Je kennis testen tijdens de pubquiz, met de mogelijkheid eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij de organisatie, het bedrijf of je collega’s?

teambuilding

Wil je een programma op maat? In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen. Een presentatie in de vergaderzaal, afgewisseld met activiteiten en onze horeca arrangementen. Zelfs inclusief puntentelling door de dag heen met op het eind van het programma een winnend team. Teambuilding ten top!

vergaderarrangementen

Het gebruik van de vergaderzaal uitbreiden met onze luxe lunch, keuzemenu of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Samcity hebben we het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij hebben de mogelijkheden voor een geslaagd vergaderarrangement al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons aanbod vergaderarrangementen. Check HIER alle mogelijkheden. Na het reserveren nemen wij z.s.m. contact op over de precieze invulling en de tijdsplanning van het programma en eventuele extra wensen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl. Samcity bezoeken voor een rondleiding, het bekijken van de vergaderzaal, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

vergaderabonnement

Bezoek je Samcity vier of meer keer per jaar voor een vergadering? Dan is het mogelijk een vergaderabonnement te nemen. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief bij elk vergaderbezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Mocht je hiervan gebruik willen maken, nemen wij contact op voor overleg.

organisatie vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel tijdens de vergadering of de presentatie als de activiteit(en) en de horeca. In de bevestigingsmail ontvang je het programma en het tijdschema. Wil je nog iets wijzigen, is dit natuurlijk mogelijk. Voor de eventueel bijgeboekte activiteiten ontvang je intekenlijsten. Zo is de teamindeling vooraf al bekend. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

organisatie op de dag zelf

 • We verwelkomen elke groep op onze schermen.
 • We ontvangen jullie in onze vergaderzaal met koffie of thee.
 • De opstelling in de vergaderzaal is naar jullie wens.
 • Het scherm en whiteboard staan al klaar voor gebruik. Uiteraard is het wel nodig een eigen laptop mee te nemen.
 • Op de tafels staan kannen koffie, thee en flessen water.
 • Als iedereen aanwezig is, gaat de deur dicht en kan de vergadering of presentatie starten.
 • Heb je een activiteit bijgeboekt? Op de afgesproken tijd komt onze instructeur jullie ophalen.
 • Bij de activiteit maken we een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering. Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop. Altijd handig als jullie via social media of google review anderen willen laten weten over het geslaagde vergaderarrangement bij Samcity!
 • Uiteraard zijn we altijd beschikbaar voor eventuele vragen.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

Vergaderruimte met scherm en whiteboard, voor groepen van 10 t/m 32 personen, kleinere groepen mogelijk, vergadering of presentatie, Elke opstelling mogelijk, gecombineerd met activiteiten voor de perfecte afwisseling, inclusief borrel, lunch, keuzemenu of buffet, vergaderabonnement mogelijk, teambuilding ten top

 • VERGADEREN GECOMBINEERD MET ACTIVITEITEN. TEAMBUILDING
 • CENTRALE LIGGING. PAL NAAST DE A7 IN HOORN. RUIME PARKEERGELEGENHEID
 • ARRANGEMENTEN MET BORREL, LUNCH, KEUZEMENU OF BUFFET
 • VERGADERABONNEMENT MET KORTING VANAF VIER VERGADERINGEN PER JAAR
Previous Next

Vergaderen én de pubquiz. Eigen vragen toevoegen mogelijk. Test je kennis.

Previous Next

Vergaderen en de VR Escapegame. Test je communicatie skills.

Previous Next

Vergaderen en boogschieten. Overwinning opdoen.

Previous Next

Vergaderen en de battle-escaperoom. Strijd tussen twee teams.

Previous Next

Vergaderen en de escapegame. In de handboeien met je collega's.

Previous Next

Vergaderen en lasergamen. Vanaf 17 personen ook mogelijk in toernooivorm.

Previous Next

Vergaderen en de muziekbingo. Swingen en zingen voor de totale ontspanning.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel