Boek nu Boek nu Vergaderlocatie Westfriesland - Samcity

vergaderlocatie westfriesland

vergaderlocatie westfriesland

Een vergadering of presentatie. Een serieuze bespreking of tijd voor teambuilding. Bij Samcity in Hoorn hebben wij hét vergaderarrangement voor jullie. Alle combi’s van vergaderen inclusief activiteiten voor teambuilding en ontspanning én horeca arrangementen zijn mogelijk. Alleen gebruik maken van onze vergaderzaal behoort ook tot de mogelijkheden. Samcity heeft een unieke vergaderlocatie in Westfriesland.

VERGADEREN EN ACTIVITEITEN

Samcity is dé ideale locatie in Westfriesland voor vergaderen inclusief activiteiten. Onze vergaderlocatie biedt alle faciliteiten. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de zaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Ook hebben wij diverse activiteiten voor dé perfecte afwisseling van een vergadering of presentatie én ontspanning.

groepsactiviteiten

Desgewenst kan het vergaderarrangement worden uitgebreid met ál onze activiteiten. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat, escapegame, VR escapegame of (battle) escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een boogschiet workshop. Je kennis testen tijdens de Quiz in de Mix of de pubquiz, met de mogelijkheid eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij de organisatie, het bedrijf of je collega’s? Zingen en swingen tijdens de muziekbingo of gebruik maken van onze outdoor activiteit Treasure Hunt The Game.

teambuilding

Wil je een programma op maat? In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen. Een presentatie in de vergaderzaal, afgewisseld met activiteiten en onze horeca arrangementen. Teambuilding ten top!

vergaderarrangementen in west friesland

Het gebruik van de vergaderzaal uitbreiden met onze luxe lunch, keuzemenu of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Samcity hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Alle mogelijkheden voor een vergaderarrangement zijn al gecombineerd. Na de aanvraag nemen wij contact op over de precieze invulling en de tijdsplanning van het programma en eventuele extra wensen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl. Samcity bezoeken voor een rondleiding, het bekijken van de vergaderzaal, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

organisatie vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel tijdens de vergadering of de presentatie als de activiteit(en) en de horeca. In de bevestigingsmail ontvang je het programma en het tijdschema. Wil je nog iets wijzigen, is dit natuurlijk altijd mogelijk. Voor de eventueel bijgeboekte activiteiten ontvang je intekenlijsten. Zo is de teamindeling vooraf al bekend. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

organisatie op de dag zelf

  • We verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • We ontvangen jullie in onze vergaderzaal met koffie of thee.
  • De vergaderzaal is ingericht naar jullie wensen.
  • Het scherm en whiteboard staan al klaar voor gebruik. Uiteraard is het wel nodig een eigen laptop mee te nemen.
  • Heb je een activiteit bijgeboekt. Op de afgesproken tijd komt onze instructeur jullie ophalen..
  • Uiteraard zijn we altijd beschikbaar voor eventuele vragen.

gebruik VERGADErlocatie westfriesland

Vergaderen in onze vergaderzaal met gebruik scherm en whiteboard:
Dagdeel: inclusief koffie, thee, water
Dag       : inclusief koffie, thee, water

Prijs per dagdeel (< 4 uur):
€15,00 P/P (met een minimum van €150,00)
Prijs per dag (> 4 uur):
€25,00 P/P (met een minimum van €250,00)

Uiteraard is het mogelijk om met minder dan 10 deelnemers gebruik te maken van onze vergaderlocatie, uitgaande van onze minimumprijs.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7 in Hoorn, Westfriesland. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

Het vergaderarrangement uitgebreid met de pubquiz was super voor elkaar. Complimenten voor iedereen bij Samcity!

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel