Boek nu Boek nu Vergaderlocatie in de buurt - Samcity - vergaderen en activiteiten

vergaderlocatie
Hoorn

vergaderlocatie In de Buurt

Een vergadering of presentatie. Een serieuze bespreking of tijd voor teambuilding. Bij Samcity bij jou in de buurt hebben wij hét vergaderarrangement voor jullie. Alle combi’s van vergaderen inclusief activiteiten voor teambuilding en ontspanning én horeca arrangementen zijn mogelijk. Alleen gebruik maken van onze vergaderlocatie behoort ook tot de mogelijkheden.

VERGADEREN EN ACTIVITEITEN

Samcity is dé ideale locatie voor vergaderen inclusief activiteiten. Onze vergaderlocatie biedt alle faciliteiten. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de zaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Ook hebben wij diverse activiteiten voor dé perfecte afwisseling van een vergadering of presentatie én ontspanning.

extra activiteiten

Desgewenst kan het vergaderarrangement worden uitgebreid met ál onze activiteiten. Totale ontlading tijdens het jumpen op trampolines. Euforisch door de overwinning op collega’s tijdens een lasergame heat, escapegame of (battle) escaperoom. Een adrenalinekick opdoen tijdens een boogschiet workshop. Je kennis testen tijdens de pubquiz, met de mogelijkheid eigen vragen toe te voegen. Hoe goed ken jij de organisatie, het bedrijf of je collega’s?

teambuilding

Wil je een programma op maat? In overleg maken we een programma dat voldoet aan al jouw wensen. Een presentatie in de vergaderzaal, afgewisseld met activiteiten en onze horeca arrangementen. Zelfs inclusief puntentelling door de dag heen met op het eind van het programma een winnend team. Teambuilding ten top!

vergaderarrangementen

Het gebruik van de vergaderlocatie uitbreiden met onze luxe lunch, keuzemenu of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Samcity hebben we het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij hebben de mogelijkheden voor een geslaagd vergaderarrangement al voor je gecombineerd. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit ons aanbod vergaderarrangementen. Check HIER alle mogelijkheden. Na het reserveren nemen wij z.s.m. contact op over de precieze invulling en de tijdsplanning van het programma en eventuele extra wensen.

vooraf overleggen

Vind je het prettig voorafgaand aan het reserveren telefonisch of per mail te overleggen? Dat is uiteraard mogelijk. Telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl. Samcity bezoeken voor een rondleiding, het bekijken van de vergaderzaal, extra informatie of overleg kan natuurlijk ook. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en de ins & outs van het programma door te spreken.

vergaderabonnement

Bezoek je Samcity vier of meer keer per jaar voor een vergadering? Dan is het mogelijk een vergaderabonnement te nemen. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief bij elk vergaderbezoek. Het abonnement is vanaf het eerste bezoek 12 maanden geldig. Mocht je hiervan gebruik willen maken, nemen wij contact op voor overleg.

organisatie vooraf

Bij Samcity vinden we het belangrijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zowel tijdens de vergadering of de presentatie als de activiteit(en) en de horeca. In de bevestigingsmail ontvang je het programma en het tijdschema. Wil je nog iets wijzigen, is dit natuurlijk altijd mogelijk. Voor de eventueel bijgeboekte activiteiten ontvang je intekenlijsten. Zo is de teamindeling vooraf al bekend. Op de dag zelf hoeft er niets meer geregeld te worden.

organisatie op de dag zelf

  • We verwelkomen elke groep op onze schermen.
  • We ontvangen jullie op onze vergaderlocatie met koffie of thee.
  • De opstelling in de vergaderzaal is naar jullie wens.
  • Het scherm en whiteboard staan al klaar voor gebruik. Uiteraard is het wel nodig een eigen laptop mee te nemen.
  • Op de tafels staan kannen koffie, thee en flessen water.
  • Als iedereen aanwezig is, kan de vergadering of presentatie starten.
  • Heb je een activiteit bijgeboekt. Op de afgesproken tijd komt onze instructeur jullie ophalen.
  • Bij de activiteit maken we een groepsfoto. Deze foto krijgen jullie na afloop ingelijst mee. Leuk om op te hangen als herinnering. Ook ontvangen jullie de foto digitaal in de bedankmail na afloop. Altijd handig als jullie via social media of google review anderen willen laten weten over het geslaagde vergaderarrangement bij Samcity!
  • Uiteraard zijn we altijd beschikbaar voor eventuele vragen.

gebruik VERGADERlocatie in de buurt

Vergaderen in onze vergaderlocatie met gebruik scherm en whiteboard:
Dagdeel: inclusief koffie, thee, water
Dag       : inclusief koffie, thee, water

Prijs per dagdeel (< 4 uur):
€15,00 P/P (met een minimum van €150,00)
Prijs per dag (> 4 uur):
€25,00 P/P (met een minimum van €250,00)

Uiteraard is het mogelijk om met minder dan 10 deelnemers gebruik te maken van onze vergaderlocatie, uitgaande van onze minimumprijs.

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,30 per dag.

Het vergaderarrangement uitgebreid met de pubquiz was super voor elkaar. Complimenten voor iedereen bij Samcity!

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel