Boek nu Boek nu Vergaderabonnement - Samcity -

Vergader
abonnement

vergaderabonnement

Wordt er vanuit het bedrijf of de organisatie regelmatig buiten de deur vergaderd? Vanaf vier vergaderbezoeken per jaar, is het bij Samcity mogelijk een vergaderabonnement te nemen. Een vergaderabonnement geeft 10 % korting op het vergadertarief bij elk vergaderbezoek. 

abonnement

Voor ieders gemak werkt het abonnement heel eenvoudig. Je plant de eerste vergadering in. Het abonnement is vanaf dit eerste bezoek 12 maanden geldig. Je plant vervolgens binnen 12 maanden de overige vergaderingen.

VERGADERzaal

Onze vergaderzaal biedt alle faciliteiten voor groepen voor groepen tussen de 10 en 32 personen. Hoge tafels, lage tafels, U-vorm of andere opstelling. We richten de zaal in naar jullie wensen. In de vergaderzaal is een groot scherm en een whiteboard aanwezig. Vergaderen bij Samcity is inclusief koffie, thee, water en gebruik scherm en whiteboard.

teambuilding

Met een ruim aanbod aan activiteiten is Samcity dé locatie voor teambuilding. Het vergaderarrangement kan worden uitgebreid met al onze activiteiten voor de perfecte afwisseling.

rondleiding

Vind je het prettig voorafgaand aan het nemen van een abonnement Samcity te bezoeken voor een rondleiding, het bekijken van de vergaderzaal en extra informatie. Wij ontvangen je graag om alle mogelijkheden en ins & outs door te spreken. Het is handig hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 0229-34 33 33 of via een mail naar reserveringen@samcity.nl.

Vergaderruimte met scherm en whiteboard, Elke opstelling mogelijk, vergadering of presentatie, inclusief borrel, lunch, keuzemenu of buffet, gecombineerd met activiteiten voor de perfecte afwisseling, teambuilding ten top

  • 10 % KORTING BIJ 4 OF MEER VERGADERINGEN PER JAAR
  • CENTRALE LIGGING. PAL NAAST DE A7 IN HOORN
  • VERGADERARRANGEMENTEN VOOR 10 T/M 32 PERSONEN
  • TEAMBUILDING VOOR GROTE EN KLEINE GROEPEN
Previous Next

Hoge tafels, lage tafels. Elke opstelling mogelijk

Previous Next

Presentaties, groot scherm aanwezig

Previous Next

Teambuilding. Vergaderen en Activiteiten. Perfecte afwisseling

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel