Boek nu Boek nu Schoolreisje Westfriesland - Onvergetelijk, uitdagend en sportief - Samcity

Schoolreisje
Westfriesland

schoolreisje westfriesland

Samcity in Hoorn is dé perfecte indoorlocatie voor een onvergetelijk, uitdagend en sportief schoolreisje in Westfriesland! Een schoolreisje in onze City full of fun staat garant voor een afwisselende, sportieve en actieve dag. Samen plezier maken, bewegen, grenzen verleggen.. en apetrots thuiskomen! De extra activiteiten vinden plaats onder begeleiding van enthousiaste en ervaren instructeurs. Met een 1200 m2 trampolinepark, 1000 m2 BMX & Skatepark, 500 m2 lasergame arena en een shooting alley heeft Samcity voor elk kind wat wils.

actie, uitdaging en sportiviteit

Trampolinepark

Oefen je tricks op safe vanaf de jumptower en land in één van de Big Airbags. Walk on walls met de high performance trampolines. Speel het spectaculaire dodgeball of overwin alle obstakels in de ninja course. Jump op trampolines en dunk in de basketbalzone. Het park is specifiek ontworpen voor de aangeboden activiteiten en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het bezoek aan het trampolinepark is inclusief antislipsokken.

BMX & skatepark

In het BMX & Skatepark met verschillende obstakels en ramps kun je BMX’en en stuntsteppen. Als je het al vaker hebt gedaan, behoort skateboarden ook tot de mogelijkheden. Het skatepark is toegankelijk en uitdagend voor beginners en gevorderden. Wie durft met een BMX of stuntstep in de foampit te jumpen of een trick te landen? Voor de veiligheid draagt iedereen een helm en bescherming.

lasergamen

Van online gamen op de bank naar superactief real life gamen in de lasergame arena. Sluipen, rennen en dekking zoeken in de verloren stad van Samcity. Mysterieuze doorgangen, sneaky schuilplekken en special effects met lasers en blacklight. Een mega uitdagende belevenis! Wie komt als winnaar uit de strijd?

boogschieten in de shooting alley

Welkom in de Shooting alley. De instructeur leert je om te gaan met pijl en boog. Houding, aanspannen van de pees richten en schieten. Blik op het doel. Wie lukt het de roos op het blazoen te raken? Boogschieten vindt plaats in een veilige omgeving.

in samenspraak met ervaringsdeskundigen

Bij Samcity leggen we de lat hoog. Daarom hebben we ervoor gekozen ons schoolreisje te ontwikkelen in samenspraak met mensen uit het onderwijs. Plezier in bewegen én groeien door succeservaring zijn belangrijke pijlers van het schoolreisje bij Samcity. Voorafgaand aan het bezoek ontvangt de school een videoclip en welkomstbrief. Zo zijn kinderen én leerkrachten precies op de hoogte van alles wat er mogelijk is bij Samcity. Een schoolreisje is tenslotte al spannend genoeg. Elk schoolreisje start met het maken een groepsfoto als herinnering aan een onvergetelijke dag. Daarnaast biedt het schoolreisje bij Samcity diverse andere pluspunten.

een schoolreisje bij samcity is:

 • vanaf 75 leerlingen exclusief voor groepen vanuit één school
 • overzichtelijk
 • niet massaal
 • het hele jaar door te boeken
 • indoor, dus niet weersafhankelijk
 • onder begeleiding van enthousiaste, ervaren instructeurs

Praktische info schoolreisje westfriesland

 • Prijs           :  €17,50 P/P
 • Inclusief    :  antislipsokken
 • Aantal        :  75 – 150 leerlingen
 • Leeftijd      :  vanaf 7 jaar
 • Dagen        :  maandag, dinsdag, donderdag
 • Tijdstip      :  09.00 – 14.30 uur
 • Per groep  :  2 begeleiders gratis

Uitrusten en lekkere opties

Ons restaurant op de 1e verdieping biedt uitzicht op het hele trampolinepark. Ideaal voor de begeleiders! Voor de kinderen reserveren wij tafels in de chillruimte van ons trampolinepark. Er kan gekozen worden voor het bijboeken van een lunch of een ijsje.

 • Patat €3,50 P/P
 • Gevulde wrap €3,50 P/P
 • IJsje (Raket) €1,00 P/P

Bereikbaarheid en parkeren

Samcity bevindt zich pal naast de A7. Dit maakt Samcity heel eenvoudig bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerkosten bedragen €1,40 per dag.

meer info of een rondleiding schoolreisje westfriesland

Heb je vragen of wil je voorafgaand aan het reserveren Samcity bezoeken voor meer info of een rondleiding? Neem contact op via 0229-34 33 33 of stuur een mail naar reserveringen@samcity.nl Wij helpen je graag!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel