Boek nu Boek nu Groepen - Bedrijfs- en groepsuitjes voor elke groep - Samcity

Groepen

Perfecte locatie voor groepen

Bij Samcity heb je alles onder één dak! Activiteiten voor alle leeftijden, een sfeervol restaurant en een ruimte voor een feestje, presentatie of vergadering. Dat maakt Samcity dé ideale locatie voor elk groep. Groot of klein. Voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, teambuilding, schoolreisjes of kinderfeestjes. Met welke groep je ook komt, wij hebben het programma voor jullie. Voor hele grote groepen behoort Samcity exclusief tot de mogelijkheden.

BEDRIJFSUITJEs

Personeelsuitje, jubileum of mooie klus afgerond? Vier het met één van onze bedrijfsuitjes arrangementen. Ook voor een bedrijfsfeest voor personeel inclusief gezin biedt Samcity alle mogelijkheden! Activiteitenaanbod voor alle leeftijden!

Groepsuitjes

voor vriend(inn)en

Voor een compleet programma voor een groepsuitje met vrienden of vriendinnen ben je bij Samcity aan het juiste adres. Activiteiten en eten en drinken. Alle combinaties zijn mogelijk, voor een dag die niet snel vergeten zal worden. De escapegame of battle escaperoom combineren met onze high tea. Een workshop boogschieten in onze shooting alley. Lasergamen in combinatie met ons keuzemenu of onze lunch deal. Of met zijn allen borrelen en de pubquiz spelen.

voor vrijgezellen

De future bride or groom verrassen met een uniek programma voor een onvergetelijke dag! Wij maken het mogelijk! Kies het groepsuitje dat bij jullie past.

voor families

Samcity is dé ideale locatie voor een feest voor de hele familie. De kids op de trampolines of in het BMX & Skatepark. Een lasergame battle met opa en oma. Genieten van koffie en huisgemaakte appeltaart of heerlijk samen eten. Feest voor alle leeftijden!

vergaderen 

Voor vergaderen of presentaties inclusief activiteiten is Samcity de perfecte locatie. Maak gebruik van onze vergaderruimte, inclusief scherm en whiteboard. Ons vergaderarrangement kan worden uitgebreid met al onze activiteiten en onze horeca arrangementen. Teambuilding ten top!

kinderfeestjes

Met z’n allen het trampolinepark in. Eén of twee uur volop fun. Lasergamen, boogschieten of de kids escaperoom. Of wordt het toch de BMX & Skate party? Je gaat sowieso ook samen lekker eten. Welk kinderfeestje je ook kiest, het wordt onvergetelijk! Alle combi’s zijn mogelijk! Een kinderfeestje kan worden gereserveerd vanaf 5 personen.

schoolreisjes

Een schoolreisje in Samcity is altijd een succes. Samcity exclusief voor jouw school! Onvergetelijk, uitdagend en sportief! En er is voor elk kind wel iets nieuws te ontdekken! Het hele jaar door te boeken.

maak gebruik van onze feestzaal

Onze feestruimte is geschikt voor elke groep tot 100 man. De ruimte is voorzien van alle faciliteiten. Eigen bar met biertap. Geluidsinstallatie. Groot scherm. Wij richten de ruimte in zoals jij dat wilt. Wil je borrelen in onze feestzaal combineren met activiteiten? Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

BORRELEN IN DE FEESTRUIMTE:
2 uur: €22,50 P/P
3 uur: €30,00 P/P
4 uur: €35,00 P/P
Bier, wijn, frisdrank en 3 hapjes bittergarnituur

bedrijfsuitje, groepsuitje, familiefeest of reünie, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, scholen, kinderfeestjes, talloze activiteiten voor alle leeftijden, feestruimte en restaurant

  • RUIMERE OPENINGSTIJDEN VOOR GROEPEN. MAATWERK MOGELIJK
  • TE GEKKE GROEPSUITJES VOOR ELKE GROEP VANAF 4 PERSONEN
  • TEAMBUILDING VOOR BEDRIJVEN. ACTIVITEITEN EN HORECA
  • KINDERFEESTJES OF SCHOOLREISJES. ACTIEF, SPORTIEF EN UITDAGEND

Het vergaderarrangement uitgebreid met de pubquiz was super voor elkaar. Complimenten voor iedereen bij Samcity!

We hebben een superochtend bij Samcity gehad voor onze werknemers en hun gezin. We komen volgend jaar graag weer terug!

Samen met je collega’s de strijd aangaan met andere collega’s; wat was dit ontzettend leuk! Doordat er 2 dezelfde escaperooms zijn (die je dus tegelijkertijd doet) komt er een extra dimensie bij. Je wilt niet alleen ontsnappen maar óók eerder dan het andere team! De opdrachten om te ontsnappen zijn heel divers waardoor elke speler zijn sterke kant kan laten zien. Kortom een geweldig teamuitje!

Wat een tof partijtje bij Samcity. De combi jumpen, boogschieten en eten stond garant voor een onvergetelijke 10e verjaardag!

Wendy Breg

Wat een fantastische locatie voor een familiereünie voor alle leeftijden. Het was een topdag!

Ingrid Diekema

Het bedrijfsuitje battle escaperoom, lasergame en keuzemenu was helemaal geweldig. Absolute aanrader!

Super geschikt als teambuilding locatie, de escape room battle daagt je uit het beste uit je team te halen.

Previous Next
Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel