Boek nu Boek nu Valentine friday: discojump & lasergame - Samcity

Valentine friday: discojump & lasergame

vrijdag 7 februari Boek nu

valentine friday

Date: Friday 7 februari
Time: 19.00 tot 21.00 uur
Entree: €17,50 P/P
Exclusief: antislipsokken (verplicht)
Kidsclub member: Op vertoon van je persoonlijke kidsclubcard ontvang je 1 extra muntje bij entree!

INFO
Op 7 februari is het Valentine Friday in het trampolinepark van Samcity! Deze avond geen gewone Disco Jump. It’s time for Valentine Disco Jump & Lasergame! Twee uur jumpen terwijl onze DJ de vetste hits uit de speakers laat knallen + één heat lasergamen. Tussendoor even uitrusten en chillen? De entree is inclusief 1 muntje, die je bij de bar in het trampolinepark kunt inwisselen voor een consumptie.

VALENTINE EXTRA’S

  • Heb je een anoniem bericht voor jouw Valentine of een lieve boodschap voor iedereen? Geef deze op Valentine Friday door aan Samcities berichtenservice en wie weet…..
  • Je dansmoves oefenen op trampolines? Join the clinic!

BOEK NU
Verzeker jezelf van een ticket voor deze speciale avond. Boek je ticket door hier te klikken of via BOEK NU in de groene balk hierboven. Zorg dat je er snel bij bent. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.
Wil je Valentine Friday als party? Geef dit na het boeken van de tickets telefonisch door via 0229 34 33 33. Wij zorgen dat er om 18.00 uur een gereserveerde tafel klaar staat in het restaurant voor kindermenu’s (patat+snack of een gevulde wrap) en limo!

Valentine Friday party:
Entree: €23,00 P/P
18.00 tot 19.00 uur Kindermenu en limo
19.00 tot 21.00 uur Valentine Disco Jump & Lasergame

Dresscode 
Bij Valentine Friday hoort natuurlijk een speciale outfit. Vergeet niet je leukste Valentine outfit aan te trekken. Voor de mooiste outfit stellen we een Free Jump beschikbaar.
Tip: Let wel op dat je niet té warm gekleed komt!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign