Boek nu Boek nu Vaderdag Treasure Hunt - The Game - Samcity

Vaderdag Treasure Hunt – The Game

zondag 18 juni

vaderdag treasure hunt – the game

Kom op zondag 18 juni naar Samcity en beleef een fantastische dag met je vader! Speciaal op Vaderdag introduceren wij onze nieuwste outdoor activiteit; Treasure Hunt The Game. Tijdens Treasure Hunt The Game gaan de vaders inclusief gezinsleden de strijd aan met andere gezinnen. Welke familie wint deze battle? Houdt jouw vader van gezelligheid en is hij avontuurlijk en competitief ingesteld, dan is Treasure Hunt The Game helemaal zijn ding! Alleen op Vaderdag kan gebruik worden gemaakt van onze te gekke introductie aanbieding voor het hele gezin.

treasure hunt the game

Treasure Hunt The Game is een spannende, interactieve en uitdagende game, waarbij je met je team op zoek gaat naar de code van de schatkist. Om de code te vinden moeten puzzels worden opgelost, vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd. Daarbij draait het om de snelste tijd. Het team dat als eerste alle opdrachten goed uitvoert en de code vindt, is het winnende team.

info vaderdag treasure hunt

Starttijd: 11.00 uur en 14.00 uur
Tijdsduur: +/- 75 min.
Groepsgrootte: 4-6 gezinsleden per team
Leeftijd: v.a. 12 jaar
Prijs per team: €50,00 (i.p.v. €15,00 P/P)

alternatief programma

Is het weer te slecht voor een outdoor programma? Dat is geen probleem. Vaderdag bij Samcity kan altijd doorgaan. We zorgen voor een alternatief indoor programma. Onze lasergame arena is voor jullie gereserveerd. Elk gezin gaat 2 heats lasergamen.

reserveren vaderdag treasure hunt

Je kunt Vaderdag Treasure Hunt reserveren via het reserveringsformulier voor minimaal 4 en maximaal 6 personen per gezin. Kies daarbij de starttijd om 11.00 of om 14.00 uur. De betaling vindt plaats op de dag zelf. Wil je vooraf of na afloop een tafel reserveren in het restaurant? Geef het door bij de reservering.

Vaderdag zondag 18 juni

  • Je gegevens

  • Voer een nummer in van 4 tot 6.
  • Opmerking

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel