Boek nu Boek nu Samcity Fun Games Zomervakantie - Samcity - Supergave dagen!

Samcity Fun Games Zomervakantie

dinsdag 19 juli

samcity fun games zomervakantie

Kom in de zomervakantie naar de Samcity Fun Games en beleef een supergave actieve dag vol uitdaging! Het programma is dagvullend en duurt van 09.00 tot 17.00 uur. Geweldig voor kids. Ideaal voor werkende ouders.

programma samcity fun games

Je wordt ontvangen door onze Fun Games begeleider. De begeleider zorgt ervoor dat de hele dag op rolletjes loopt en begeleidt de groep naar en bij de activiteiten. It’s all in the game! Je bezoekt het BMX & Skatepark en het trampolinepark. Ook ga je lasergamen, boogschieten in de shooting alley en stap je in onze allernieuwste activiteit: de virtuele wereld van VR-Gaming. Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van de instructeurs. Het programma is inclusief een lunch en slush puppy. Limo gedurende de hele dag is inbegrepen.

praktische info

Data:
Dinsdag 19 juli
Donderdag 21 juli
Maandag 25 juli
Woensdag 27 juli
Vrijdag 29 juli
Dinsdag 2 augustus
Donderdag 4 augustus

Activiteiten Fun Games:
Jumpen in het trampolinepark
Stuntsteppen, skateboarden of BMX’en in het skatepark (incl. gebruik materiaal én bescherming)
Boogschieten
Lasergamen
VR-Gamen NIEUW!

Tijdstip:
Van 09.00 tot 17.00 uur

Entree:
€45,00 P/P per dag.
Het is ook mogelijk te betalen met sport- en cultuurbonnen.

Leeftijd: 7+

Limo & lunch:
Limo gedurende de dag is inbegrepen. De lunch bestaat uit frites met diverse minisnacks. Daarnaast krijgen alle kids een slush-puppy.

Kleding:
Sportieve, luchtige kleding en sportschoenen. Vaste schoenen zijn verplicht in het BMX & Skatepark en de lasergame arena. Vergeet je antislipsokken niet. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Heb je geen antislipsokken? Ze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00 per paar.

Reserveren Samcity Fun Games
Elke dag heeft een maximum aantal deelnemers. Verzeker jezelf van een plek op jouw dag(en) naar keuze en stuur z.s.m. het reserveringsformulier in. Daarbij moet voor iedere deelnemer een formulier worden ingevuld. De Fun Games zijn ook geschikt voor individuele deelnemers. De aanmelding is pas definitief na bevestiging van Samcity.

Samcity Fun Games

  • Kies je dag (en)

  • Je gegevens

 

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel