Boek nu Boek nu Samcity Fun Games Voorjaarsvakantie - Supergave dagen!

Samcity Fun Games Voorjaarsvakantie

maandag 27 februari

samcity fun games voorjaarsvakantie

Kom in de voorjaarsvakantie naar de Samcity Fun Games en beleef een supergave actieve dag vol uitdaging! Het programma is dagvullend en duurt van 09.00 tot 17.00 uur. Geweldig voor kids. Ideaal voor werkende ouders.

programma samcity fun games

Je wordt ontvangen door onze Fun Games begeleider. De begeleider zorgt ervoor dat de hele dag op rolletjes loopt en begeleidt de groep naar en bij de activiteiten. It’s all in the game! Je bezoekt het BMX & Skatepark en het trampolinepark. Ook ga je lasergamen en boogschieten in de shooting alley. Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van de instructeurs. Het programma is inclusief een lunch en slush puppy. Limo gedurende de hele dag is inbegrepen.

praktische info

Data:
Maandag 27 februari
Dinsdag 28 februari
Donderdag 2 maart

Activiteiten Fun Games:
Jumpen in het trampolinepark
Stuntsteppen, skateboarden of BMX’en in het skatepark (incl. gebruik materiaal én bescherming)
Boogschieten
Lasergamen

Tijdstip:
Van 09.00 tot 17.00 uur

Entree:
€47,50 P/P per dag.
Het is ook mogelijk te betalen met sport- en cultuurbonnen.

Leeftijd: 7+

Limo & lunch:
Limo gedurende de dag is inbegrepen. De lunch bestaat uit frites met diverse minisnacks. Daarnaast krijgen alle kids een slush-puppy.

Kleding:
Sportieve, luchtige kleding en sportschoenen. Vaste schoenen zijn verplicht in het BMX & Skatepark en de lasergame arena. Vergeet je antislipsokken niet. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Heb je geen antislipsokken? Ze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00 per paar.

Reserveren Samcity Fun Games
Elke dag heeft een maximum aantal deelnemers. Verzeker jezelf van een plek op jouw dag(en) naar keuze en stuur z.s.m. het reserveringsformulier in. Daarbij moet voor iedere deelnemer een formulier worden ingevuld. De Fun Games zijn ook geschikt voor individuele deelnemers. De aanmelding is pas definitief na bevestiging van Samcity.

Samcity Fun Games

  • Kies je dag (en)

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel