Boek nu Boek nu Samcity Fun Games Schoolvakanties - Hele dag vol activiteiten!

Samcity Fun Games Schoolvakanties

donderdag 26 oktober

samcity fun games schoolvakanties

Kom in de schoolvakanties naar de Samcity Fun Games en beleef een supergave, actieve dag vol uitdaging! Het programma is dagvullend en duurt van 09.00 tot 17.00 uur. Geweldig voor kids. Ideaal voor werkende ouders.

programma samcity fun games

Je wordt ontvangen door onze Fun Games begeleider. De begeleider zorgt ervoor dat de hele dag op rolletjes loopt en begeleidt de groep naar en bij de activiteiten. It’s all in the game! Je bezoekt het trampolinepark. Ook ga je lasergamen en boogschieten in de shooting alley. Alle activiteiten vinden plaats onder begeleiding van de instructeurs. Het programma is inclusief een lunch en slush puppy. Limo gedurende de hele dag is inbegrepen.

praktische info

Data:
Dinsdag 24 oktober
Donderdag 26 oktober

Activiteiten Fun Games schoolvakanties:
Jumpen in het trampolinepark
Boogschieten
Lasergamen

Tijdstip:
Van 09.00 tot 17.00 uur

Entree:
€47,50 P/P per dag.
Het is ook mogelijk te betalen met sport- en cultuurbonnen.

Leeftijd: 7+

Limo & lunch:
Limo gedurende de dag is inbegrepen. De lunch bestaat uit frites met diverse minisnacks. Daarnaast krijgen alle kids een slush-puppy.

Kleding:
Sportieve, luchtige kleding en sportschoenen. Vaste schoenen zijn verplicht in de lasergame arena. Vergeet je antislipsokken niet. Deze zijn verplicht in het trampolinepark. Heb je geen antislipsokken? Ze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00 per paar.

Reserveren Samcity Fun Games
Elke dag heeft een maximum aantal deelnemers. Verzeker jezelf van een plek op jouw dag(en) naar keuze en stuur z.s.m. het reserveringsformulier in. Daarbij moet voor iedere deelnemer een formulier worden ingevuld. De Fun Games zijn ook geschikt voor individuele deelnemers. De aanmelding is pas definitief na bevestiging van Samcity.

Samcity Fun Games

  • Kies je dag (en)

  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel