Boek nu Boek nu Kerst voor het hele gezin - Samcity - Samen heerlijk onbezorgd genieten

Kerst voor het hele gezin

vrijdag 24 december

kerst voor het hele gezin

Bij Samcity vier je kerst voor het hele gezin. Kom op zaterdag 24 december óf op 2e kerstdag, maandag 26 december, heerlijk genieten van onze kerstbrunch of luxe kerst Borrel & Bites. Kerst bij Samcity is genieten voor alle leeftijden. Tijdens het bezoek mogen alle kinderen onbeperkt gebruik maken van het trampolinepark. Hoe tof! De kids kunnen zich heerlijk uitleven, terwijl de volwassenen zich volop vermaken aan de gereserveerde tafel in ons sfeervolle restaurant. 

Luxe kerst brunch én borrel & bites

Het arrangement is inclusief een welkomstdrankje voor de volwassenen; prosecco of jus d’orange. De luxe kerst brunch én Borrel & Bites bestaat uit diverse hapjes en gerechtjes en wordt aan tafel geserveerd. De volgorde is in overleg óf afhankelijk van het starttijdstip. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu, inclusief limo en cupcake. Bij aanvang spreken we de etenstijd van de kinderen af.

VOOR DE VOLWASSENEN:

  • Prosecco of jus d’orange
  • Een keur aan zoete lekkernijen; scones, muffins, cheesecake, brownie, eclair
  • Diverse voorgerechtjes; soepje, club sandwich, vitello tonato, carpaccio wrap, caprese
  • Diverse hoofdgerechtjes; rendang/rendang vega, rijst, gamba ail i olio, balletjes in tomatensaus, salades, frites, ribs, kipstukjes

VOOR DE KINDEREN:

  • Mini chicken burger
  • Pannenkoek rolletje
  • Hotdog
  • Frites
  • Cupcake + (limo gedurende 3 uur)

kies je eigen starttijd

Voor ieders gemak bieden we de mogelijkheid een eigen starttijd te kiezen. Kies hiervoor een tijdstip tussen 10.00 en 15.00 uur. Starten is altijd vanaf het hele uur. Vanaf de starttijd reserveren wij drie uur lang een tafel in het restaurant en kunnen de kinderen gedurende drie uur gebruik maken van het trampolinepark.

luxe Kerst brunch of borrel & Bites

Prijs volwassenen: €39,50
Prijs kinderen: €25,00
Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
Kinderen < 7 jaar springen onder begeleiding van een volwassene 18+
Reserveren is mogelijk t/m 21 december o.b.v. beschikbaarheid

extra activiteiten

Een workshop boogschieten met het hele gezin of battelen in de lasergame arena? Het is mogelijk het arrangement uit te breiden met extra activiteiten. De minimum leeftijd voor onze extra activiteiten is 7 jaar. Boek hier je activiteit(en) naar keuze.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel