Boek nu Boek nu Halloween: Disco Jump & Lasergame Spooky Night - Samcity

Halloween: Disco Jump & Lasergame Spooky Night

zaterdag 31 oktober Boek nu

Spooky night

Date: zaterdag 31 oktober
Time: 19.00 tot 21.00 uur
Entree: €20,00 P/P
Exclusief: antislipsokken (verplicht)

info

Zaterdag 31 oktober is het Spooky Night in het trampolinepark van Samcity! It’s time for: Halloween Disco Jump & Lasergame! Twee uur jumpen, terwijl onze DJ (spooky) hits uit de speakers laat knallen. Daarbij ga je één heat (Creepy) lasergamen. Je weet natuurlijk nooit wie je tegen komt in onze lasergame arena.. Tussendoor even uitrusten en chillen? De entree is inclusief 1 muntje, die je bij de bar in het trampolinepark kunt inwisselen voor een consumptie. In het trampolinepark zijn antislipsokken verplicht.

boek nu

Verzeker jezelf van een ticket voor deze speciale avond. Boek je ticket online via de boek nu in de groene balk hierboven. Zorg dat je er snel bij bent. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wil je Spooky Night als party boeken? Geef dit telefonisch door via 0229-34 33 33. Wij zorgen dat er om 18.00 uur een gereserveerde tafel klaar staat in het restaurant voor kindermenu’s (patat+snack of een gevulde wrap) en limo!

Spooky Night Party:
Entree:
€25,00 P/P
18.00 tot 19.00 uur Kindermenu en limo
19.00 tot 21.00 uur Halloween Disco Jump & Lasergame

dresscode halloween

Bij een Spooky Night hoort natuurlijk een speciale outfit. Vergeet niet je spannendste Halloween outfit aan te trekken. Voor de mooiste outfit van de avond stellen we een Free Jump beschikbaar. Tip: Let wel op dat je niet té warm gekleed komt!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign