Boek nu Boek nu Halloween: Disco Jump & Lasergame Spooky Night - Samcity

Halloween: Disco Jump & Lasergame Spooky Night

vrijdag 1 november Boek nu

Spooky night

Twee sessies
Date:
Friday november 1
Time: 19.00 tot 21.00 uur of 21.00 tot 23.00 uur
Entree: €17,50 P/P
Exclusief: antislipsokken (verplicht)

info

On Friday november 1 is het Spooky Night in het trampolinepark van Samcity! Deze avond geen gewone Disco Jump. It’s time for: Halloween Disco Jump & Lasergame!
Twee uur jumpen, terwijl onze DJ (spooky) hits uit de speakers laat knallen. Daarbij ga je één heat (Creepy) lasergamen. En.. je weet natuurlijk nooit wie je tegen komt in de darkness van onze lasergame arena? Tussendoor even uitrusten en chillen? De entree is inclusief 2 muntjes, die je bij de bar in het trampolinepark kunt inwisselen voor consumptie. In het trampolinepark zijn antislipsokken verplicht.

boek nu

Verzeker jezelf van een ticket voor deze speciale avond. Boek je ticket online via de Boek Nu button hierboven. Zorg dat je er snel bij bent. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.
Wil je Spooky Night als party boeken in de 1e sessie? Geef dit telefonisch door via 0229 34 33 33. Wij zorgen dat er om 18.00 uur een gereserveerde tafel klaar staat in het restaurant voor kindermenu’s (patat+snack of een gevulde wrap) en limo!

Spooky Night Party:
Entree:
€23,00 P/P
18.00 tot 19.00 uur Kindermenu en limo
19.00 tot 21.00 uur Halloween Disco Jump & Lasergame

dresscode halloween

Bij een Spooky Night hoort natuurlijk een speciale outfit. Vergeet niet je spannendste Halloween outfit aan te trekken. Voor de mooiste outfit van de sessie stellen we een Free Jump beschikbaar. Tip: Let wel op dat je niet té warm gekleed komt!

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign