Boek nu Boek nu Enjoy Pasen bij Samcity! - Samcity

Enjoy Pasen bij Samcity!

vrijdag 12 april

enjoy Pasen bij Samcity

Met het hele gezin heerlijk genieten van onze uitgebreide paasbrunch inclusief één heat lasergame en jumpen in het trampolinepark. Voor de kids is dit uiteraard inclusief eieren zoeken met de paashaas!
Heerlijk samen eten. Kids die zich vermaken in ons trampolinepark. Onbezorgd genieten voor volwassenen in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op het hele trampolinepark. Fun met het héle gezin in de lasergame arena.
It’s time to enjoy!

1e Paasdag zondag 12 april & 2e Paasdag maandag 13 april
Time                     : 11.00 tot 14.00 uur
Volwassenen       : €29,95 P/P
Kids t/m 12 jaar : €24,95 P/P

Om 11.00 uur geeft de paashaas het startsein voor het eieren zoeken in ons trampolinepark. Be there in time! Aansluitend kan er in ons restaurant worden genoten van de paasbrunch. Deze bestaat uit diverse warme en koude gerechten. Hierbij wordt een glas prosecco of jus d’orange en één keer thee of koffie geserveerd. Voor de kids is er twee keer limonade. Tijdens de brunch staat er één heat lasergame gepland. Fun voor het hele gezin! Ook kan ons trampolinepark worden bezocht om te jumpen met de paashaas. Vanuit ons sfeervolle restaurant is er uitzicht op het gehele trampolinepark. Kids tot 7 jaar springen altijd onder begeleiding.

Vergeet niet te reserveren. Dit kan telefonisch via 0229 – 34 33 33 of per mail naar reserveringen@samcity.nl Vermeld daarbij het aantal volwassenen en kids. Reserveren is mogelijk tot 6 april.

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Tmpldesign