Boek nu Boek nu Disco Jump - Trampolinepark Samcity - Discolichten & DJ

Disco Jump

vrijdag 2 september Boek nu

Disco jump

Elke 1e vrijdag van de maand is het partytime in het trampolinepark. Disco jumpen bij Samcity! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark en onze DJ laat de vetste beats uit de speakers knallen! Jumpen, swingen en je uitleven op trampolines. 

tickets

Verzeker jezelf van een plekje en boek je ticket voorafgaand aan je bezoek online via boek nu. Je gaat twee uur disco jumpen. Het arrangement is inclusief een consumptie. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Heb je geen antislipsokken, deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

info disco jump

Datum: vrijdag 2 september
Tijdstip : 19.00 tot 21.00 uur
Entree : €17,50 P/P

extra’s

Heb je een verzoeknummer? Geef het door aan onze DJ! Wie weet wordt jouw favoriete nummer gedraaid. Tijd voor een fotomoment? In onze photobooth kun je een te gekke disco selfie maken.

kidsclub

Kinderen die lid zijn van de Samcity Kidsclub ontvangen op vertoon van hun kidsclubpasje een extra consumptie tijdens de disco jump. Als lid van de kidsclub kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens onze evenementen. Lid worden van de kidsclub is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en nog geen lid van de kidsclub? Je kunt je hier eenvoudig aanmelden.

Disco Jump party

Disco jump is ook als party te boeken. Je kunt de party voor vrijdag 2 september eenvoudig boeken via het reserveringsformulier.
Inhoud party:
18.00 uur Kindermenu (patat+snack of gevulde wrap en limo)
19.00 tot 21.00 uur Discojump inclusief consumptie
Prijs: €22,50 P/P
Aantal: 5-10 personen

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel