Boek nu Boek nu Disco Jump - Trampolinepark Samcity - Discolichten & DJ

Disco Jump

vrijdag 9 december Boek nu

Disco jump 

Op vrijdag 9 december is het partytime in het trampolinepark. Disco jumpen bij Samcity! Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen jumpen en chillen op de muziek. De discolichten gaan aan in het trampolinepark en onze DJ laat de vetste beats uit de speakers knallen! Jumpen, swingen en je uitleven op trampolines. 

wk editie

Speelt Nederland nog steeds op het WK voetbal, maken we van deze discojump een WK editie: ALLES ORANJE! Kom in je oranje kleding en we maken er een fantastische discojump van. Swingende muziek en WK meezingers.

tickets

Verzeker jezelf van een plekje en boek je ticket voorafgaand aan je bezoek online via boek nu. Je gaat twee uur disco jumpen. Vergeet niet je antislipsokken mee te nemen. Heb je geen antislipsokken, deze zijn bij Samcity verkrijgbaar voor €2,00.

info disco jump

Datum: vrijdag 9 december
Tijdstip : 19.00 tot 21.00 uur
Entree : €17,50 P/P

voor in de agenda

Next edition:
23 december

extra’s

Het arrangement is inclusief een consumptie. Bij de entreebalie ontvang je hiervoor een consumptiemunt. Heb je een verzoeknummer? Geef het door aan onze DJ! Wie weet wordt jouw favoriete nummer gedraaid.

kidsclub

Kinderen die lid zijn van de Samcity Kidsclub ontvangen op vertoon van hun kidsclubpasje een extra consumptie tijdens de disco jump. Als lid van de kidsclub kun je gebruik maken van leuke extra’s tijdens onze evenementen. Lid worden van de kidsclub is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je tussen de 7 en 12 jaar en nog geen lid van de kidsclub? Je kunt je hier aanmelden om lid te worden.

Disco Jump party

Disco jump is ook als party te boeken. Je kunt de party voor vrijdag 9 december eenvoudig reserveren via het reserveringsformulier.
Inhoud party:
18.00 uur Kindermenu (patat+snack of gevulde wrap en limo)
19.00 tot 21.00 uur Discojump inclusief consumptie
Prijs: €22,50 P/P
Aantal: 5-10 personen

Disco Jump party

  • Hidden
  • Hidden
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Je gegevens

Cookie Verklaring Privacy Verklaring Studio Tempel